F. MONCLÚS : NO VAM SABER CONTROLAR LES SEGONES OPCIONS

P- Es va perdonar massa Cesc.

F.MONCLÚS- Si. Vam arribar molt i no vam marcar. I a més vam encaixar dos gols de manera molt ràpida. El primer en una falta d’ajuda i després un rebot en la segaona opció. No vam saber controlar tantes segones opcions com hi va haver… A partir d’aquí van tenir moments difícils amb els penals (que finalment l’Elagi va saber aturar. I després vam seguir creant. I vam ser intensos en defensa i vam saber arribar a porteria però cap bola va voler entrar. I clar atacant tant donaves contres molt perilloses a l’equip rival… però van arribar a porteria, vam tenir dos pals, però la bola no va voler entrar. 

P- Us vàreu contagiar del joc rival?

F.MONCLÚS- Els últims 10 minuts vam estar jugant una mica amb el risc i per tant ells van tenir moltes contres… però havíem d’arriscar. Hi va haver moments de tot . Hi va haver aclarits perque entresen el Ton, el Sergi… però no estàvem fins. I això és determinant. 

P-I ara , malgrat tot, a seguir lluitant per la copa. 

F. MONCLÚS- Si, perque fa massa jornades que no sumem els 3 punts. És cert q hem jugat contra el Tourmalet. Però sigui com sigui… hem jugat 7 partits i només portem 2 punts… abans teníem un calaix important i no l’hem sabut aprofitar … i això determina la nostra classificació. Ara haurem d’afrontar al millor Vendrell de la temporada, amb ganes de guanyar… amb la pausa de Nadal i les dificultats de tenir pista… però treballarem per intentar-ho. 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *