S.PLA: ARA TENIM 15 DIES PER CARREGAR PILES

PLA- Si. Va ser un partit de moltes ocasions, per les dues bandes. I no vam estar gens fins. Només vam poder marcar a pilota aturada. La sort es va aliar més amb ells que amb nosaltres. I ara tocarà treballar per aixecar-ho.

P- Ens vam contagiar una mica del seu joc?

PLA- Si, potser ens vam precipitar una mica… el fet que es posessin per davant amb el 2 a 1 i tot això … Crec que la clau va ser quan vam fer el 2 a 2. Quan celebres el gol ho comentes… baixem línies, assegurem al darrere, i ells van i ens fan un gol de molta mala sort… Van tirar, va rebotar al pru del Jassel i va entrar… aquest gol ens va fer molt mal… ens vam tornar a esberar un pèl … vam tenir moltes ocasions per empatar però no va arribar.

P- Vam tornar a fer bò el porter visitant.

PLA- Si. Ell és un bon porter. Però últimament ens costa molt fer gol, ens falta aquell remat amb més força, més punteria… però la sort acabarà canviant.

P- Què va passar amb la targeta blava.

PLA- Bé, va ser una jugada per la tanca i quan la perdo al mateix girar li pico anles genolleres … i l’àrbitre va considerar que m’havia d’expulsar. No sé com ho va entendre…

P- No ens va semblar que t’agradés gaire…

PLA- No gens. Volen intentar treure la pilota, d’aquelles que gires i topes amb l’espinillera… el jugador va seguir… i potser l’àrbitre ha buscat protagonisme… i em va expulsar…

P- Sorpren una mica amb una col.legiats que van trigar 31 minuts a assenyalar la primera falta de l’equip rival.

PLA- Potser a la segona part van canviar una mica el criteri, es van espavilar una mica… a la primera van ser espectadors perque en 31 minuts no pitin cap falta… deixaven jugar molt o no feien les faltes.

P- I ara uns dies de descans.

PLA- Si ara tenim uns dies que aniran bé… ja dissabte després del partit vam fer un sopar per fer equip… era molt important en aquells moments … tampoc no estem tant malament. Tenim 18 punts… ens queda un partit. Si el guanyem arribarem a 21 que estaria en la línia d’aquests últims anys. Crec que l’equip no està precisament malament. Ara tindrem 15 dies per carregar piles per afrontar el partit contra el Vendrell.

P- Bon nadal Sergi.

PLA- Bon Nadal a tots!!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *