MISSATGE DE NADAL DE TON BALIU, CAPITÀ DEL MONBUS IHC

XX NADALDes de tot el primer equip, volem desitjar un Bon Nadal i unes festes genials a tots els arlequinats, pares, mares, jugadors i a tothom.

Agrair a tothom que dona suport a aquest gran club, a tots els qui fan mil esforços per seguir tirant aquest club endavant i als que criden i pateixen tant o més que nosaltres durant els partits. Em repeteixo, però per nosaltres és molt important sentir-nos arropats per la gent i veure el pavello fent goig.

Per acabar, m’agradaria recordar a tothom, que necessitem el suport el dia 3, que junts volem començar l’any de la millor manera possible, que volem guanyar i tornar a celebrar junts una victòria, i perquè no, si els resultats acompanyessin, anar junts a una copa del rei …  és i serà molt difícil, i per això us necessitem més que mai!

Bones festes a tothom, i visca l’Igualada Hoquei Club !!!.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *