ELS ÚLTIMS DEL 2014

Els jugadors del MONBUS IHC han tornat als entrenaments aquest dilluns. Seran, de fet, els penúltims del 2014. En total en seran 3 aquesta setmana però per problemes de disponibilitat (amb motiu de la festa de Reis) els igualadins només en podran fer un al pavelló de Les Comes. Serà divendres dia 2 i per tant el primer del 2015.

Aquest dilluns els de Monclús han treballat a la pista exterior del pavelló. Ha estat un entrenament “diferent” perque les condicions no són les mateixes que les de la pista interior (rellisca bastant) però s’ha pogut treballar durant 90 minuts. Després la plantilla ha fet exercicis de peses amb el PF Carles Mínguez.

I mentrestant encara s’està buscant alguna pista per la sessió d’aquest dimarts. Fa dies que la directiva busca pavelló i no hi ha manera. S’ha intentat a totes les pistes de la comarca i també des de Vilanova a Osona passant per Bell.lloc.

X NADAL 12

La realitat és que són dates complicades per poder compaginar esport i celebracions. Ja fa alguns dies que el Nadal va arribar a les Comes. Els més petits van rebre una visita molt especial. La dels ajudants del Patge Faruk. Que van portar un regal als futurs cracks arlequinats. El seu primer partit a Monbui. Una fita per recordar tota la vida.

Qui també va apuntant fites al seu currículum és el jugador del planter, Albert Querol. El davanter arlequinat ha estat convocat per jugar amb la selecció nacional de Catalunya aquest diumenge dia 4  a Sant Vicenç de Castellet.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *