DEFENSA I VIDEO

Segon entrenament de la setmana dels jugadors del MONBUS IHC. Els arlequinats han fet sessió de vídeo per valorar alguns aspectes del joc. Després la plantilla del primer equip ha fet treball de pista bàsicament de situacions de contres i intensitat defensiva.

El partit contra el Voltregà es jugarà diumenge a 2/4 d’1 amb arbitratge d’Òscar Valverde i German Sandoval. El Voltregà, de l’ex-IHC Dani Rodriguez, és ara mateix quart a la classificació amb 28 punts, 7 més que els igualadins, amb més gols a favor (58 per 51) i menys en contra (46 per 52). Les xifres indiquen la potència dels blanc-i-blaus, una de les millors plantilles de la competició, i donen una idea aproximada de la dificultat que suposarà intentar guanyar-los. Els de Sant Hipòlit arribaran a les Comes amb la moral de la victòria aconseguida a l’últim minut contra l’Alcoi d’un altre ex-arlequinat Ferran Formatjé. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *