FÒRMULES ESPECIALS NÚMERO 4

EL MONBUS IHC ha tancat la preparació pel partit de diumenge contra el potent Voltregà, quart classificat de l’Ok Lliga. Els arlequinats han treballat físicament a les ordres del PF, Carles Mínguez. Després els arlequinats han preparat l’enfrontament contra els osonencs amb situacions bàsicament de 4×4 pensant bàsicament en el joc, molt vertical i directe, del Voltregà.

Com fa habitualment, el tècnic igualadí, Francesc Monclús, no donarà el nom del jugador que completarà la convocatòria contra els blanc i blaus fins després del partit de sub-23 que enfrontarà els dos equip prèviament al partit sènior d’Ok Lliga. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *