ELAGI: MÉS IMPORTANT QUE PARAR LA SEVA VERTICALITAT ÉS PARAR LA SEVA RATXA

eLAGIP- Ens haurem d’encomanar a Sant Elagi per aturar la verticalitat i definició del Voltregà….

ELAGI- Més important que parar la seva verticalitat és parar la seva ratxa, ja que no perd des de la jornada 8. En la primera volta la de Voltregà va ser la derrota per més diferència de gols que hem patit aquest any, però ara veig més difícil que pugui tornar a passar, ja que des d’aquell partit hem trobat molta més regularitat, per tan veig un partit molt igualat.

P- És un dels millors equips de la categoria.

ELAGI- És un equip que sap equilibrar molt bé la juventud i l’experiència, i en Ricard els hi dona un esperit de competitivitat molt gran que aprofiten cada partit sortin al 200% en defensa i això es veu en la classificació, i en els gols encaixats. I en atac aprofiten molt la ràpidesa i la qualitat que aporten els jugadors més joves!

P- Malgrat tot haurem d’intentar sumar…

ELAGI- Si. Intentar sumar ho fem cada jornada, el que toca es sumar 3 i treballar pel pròxim partit. Ara portem la victòria de la CERS a la motxil.la que ens ajudarà a aconseguir-ho!

Júniors Sant Cugat 5-MOLÍ BLANC HOTEL IHC 5. PUNT D’OR

Punt importantíssim el que han tret els joves jugadors de l’IHC en un dels pavellons més difícils de la lliga, una pista molt gran de pàrquet. El partit ha començat molt malament quan els arlequinats hen encaixat un gol als 20 segons. Després els locals s’han avançat amb un 2 a 0 molt perillós. Però els d’Espinalt han aconseguit equilibrar el partit amb el 2-2, que s’ha decantd’Arnau Figuerola que ha hagut de ser traslladat a l’Hospital General de Catalunya.

A la segona meitat els igualadins han hagut de tornar a superar tot tipus d’adversitats, entre elles 4 FD i 2 penals però a la fi els 4 gols del capità Tety Vives i la FD transformada amb molta sang freda per Roger Torra han recompensat l’esforç dels nois de l’IHC amb un punt de reivindicació.

Sant Cugat 5 (3/2)

HOTEL MOLÍ BLANC IHC 5 (2/3) Manuel del Valle, Jordi Basols, Arnau Figuerola, Tety Vives (4) Roger Torra (1),  equip inicial. Ferran Sala, Roger Bars, Jordi Mendez i Bern Gabriel. Entrenador: David Espinalt.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *