MONBUS IHC 2 – VOLTREGÀ 1. UN PUNT MÉS PER “L’OBJECTIU”

imageFoto D.Figueras

El MONBUS Igualada ha sumat un punt  més al seu objectiu principal, assegurar un any més la permanència en la millor lliga del mon. Ho ha fet davant d’un equip molt potent, (dirigit per un ex-IHC com Dani Rodríguez) amb una gran capacitat ofensiva i una amplitud de banqueta que gairebé espanta. És cert que els arlequinats s’han col.locat amb un 2 a 0 a favor però els fatídics minuts de “desconnexió” han portat als visitants a empatar el partit. A la fi el repartiment de punts s’ha de considerar just.

MÉS FÍSIC QUE GOLS

El clàssic entre arlequinats i blanc-i-blaus ha estat eminentment físic. Defensa ràpida i molta verticalitat. Un bon espectacle sense definició. Perque els gols han trigat a arribar. El primer que ha tingut una opció clara de marcar ha estat el MONBUS que ha desaprofitat una superioritat per una blava a l’Àlex Rodríguez (que ha fet caure amb l’estic a Ton Baliu). Era el minut 19. El gol no ha arribat fins dos minuts més tard quan Pla ha transformat un penal clar comés sobre Muntané. En Joanet no ha estat de sort avui perque ha rebut un cop d’estic a la cella que l’ha obligat a deixar la pista i ja no hi ha pogut tornar (el fisio Martí Compte li ha fet una cura al mateix vestidor).

A la segona part els gols han estat més ràpids. Baliu rematant al segon pal una contra de Pla ha augmentat l’aventatge pels igualadins just al minut 3 de la represa. Però una vegada més ha aparegut la mai convidada “desconnexió,. Els de Monclús han tingut 5 minuts dolents i han encaixat dos gols, tots dos molt seguits (minuts 6 i 8) i tots dsos d’Àlex Rodriguez (el primer amb un remat llunyà amb l’Elagi tapat,  i el segon tallant un passi de l’IHC en zona defensiva). 2-2. Quedaven molts minuts per davant però els dos porters han evitat més gols. Especialment l’Elagi quan ha aturat la FD per 10 faltes (el Voltregà s’ha quedat a 9).

Per cert, per seguir la dinàmica “palera, l’IHC ha enviat un altre cop 3 pilotes al ferro. Cap d’elles ha volgut entrar i al final el MONBUS s’ha quedat amb la recompensa d’un punt que permet arribar als 22 i seguir treballant per “l’objectiu”.

Ara els igualadins tindran entrenament aquest dilluns per preparar el partit contra el Manlleu que s’avança a divendre a 3/4 de 10 de la nit. Dimarts els arlequinats rebran al Tordera a les Comes i després faran viatge cap a Itàlia per afrontar la tornada de la Copa de la Cers. S’atança doncs una autèntica marató.

MONBUS IHC 2 (2/1) Elagi, Ton (1), Molas, Pla (1), Dani, equip inicial. Jassel, Muntané. Tety, Garreta i À.Ferrer.

CP VOLTREGÀ (2 (0/2) Torelló, Anguita, Armengol, Dani, Tirso, equip inicial. Vargas, A.Rodríguez, Grau.

GOLS: 1-0 Pla penal (m 21). SEGONA PART. 2-0 Ton (m 3), 2-1 A. Rodríguez (m 6), 2-2 A. Rodriguez (m 8)

INCIDÈNCIES: En el partit previ de sub-23 l’Igualada s’ha imposar per 5 a 0 al Voltregà. 

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *