VALLTER IHC 5 – VOLTREGÀ 0. EL LÍDER NO FALLA

Bon partit a Les Comes entre dos clàssics de l’hoquei. L’IHC  va demostrar perquè és el líder destacat. Tot i que un altre cop als arlequinats  els va costar d’entrar en joc un altre gol del capità Nil Garreta va fer que l’equip agafés ritme i precisió.  A la mitja part s’hi va arribar amb un 2 a 0 a favor gràcies a un llençament de penal d’Albert Querol.

A la segona meitat els igualadins van sortir més endollats que el rival i vam ampliar la diferència amb dos penals més del mateix Querol i de Roger Bars. Per acabar de rematar-ho , a falta de 5 minuts, Jordi Basols va fer el definitiu 5-0.

 Cal destacar la bona actuació del porter d’Alex Ferrer que va aconseguir el primer “rosco” de la temporada. Ara tots els membres de l’equip esperen, amb ganes, la famosa coca de la seva àvia.

VALLTER IHC 5 (2/3) Àlex Ferrer, Nil Garreta (1), Albert Querol (2), Tety Vives i Jordi Basols (1), equip inicial. Ferran Sala, Roger Torra, Bern Gabriel, Roger Bars (1) i Manel del Valle: entrenador David Espinalt

VOLTREGÀ 0

Per cert que el porter Àlex Ferrer ha estat el protagonista involuntari de l’entrenament del primer equip aquest dilluns. El de Piera no ha pogut participar de la sessió preparatòria perque està amb febre. Mentrestant el seus companys han treballat bàsicament aspectes de definicions. 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *