PLA, DANI I JASSEL. 3 A LA INFERMERIA

Els jugadors del MONBUS Igualada han tancat aquest dijous la preparació pel partit contra un dels grans de la categoria, el Liceo. L’equip ha fet treball de definicions i situacions de 4×4.

Els arlequinats afrontaran un altre clàssic amb l’absència segura de Jassel Oller, el dubte de Dani Lòpez, que no ha pogut entrenar per problemes als abductors però que s’espera que estigui bé per dissabte a Riazor, el més que probable retorn de Sergi Pla , que ha entrenat ja anb normalitat i el manteniment a la llista de Teti Vives que formarà part de l’expedició que sortirà d’Igualada aquest divendres a 2/4 de 8 amb el MONBUS. La mevaweb ha parlat amb els 3 jugadors que han passat aquests dies per la infermeria.

SERGI PLA

Estic millor. I sobre la Cers i que es pugui fer a Igualada… M’encanta! Poder jugar una F4 a casa davant de la teva afició és un plus de motivació afegit. Esperem que sigui la seu definitiva!

DANI LÒPEZ

Millor cada dia que passa. Va ser en un cop molt fort amb el Jepi en el partit contra el Reus. Ell .. el dit trencat. Jo gràcies a Dèu… abductor tocat. Però anirem a la Corunya a donar-ho tot per l’equip. Per l’equip el que faci falta. I després a per la Cers que és el somni de l’equip. 

JASSEL OLLER 

Una mica millor,… em van dir que 10 dies! Ja m’han tret les crosses però em segueix fent mal al caminar! Tinc un esquinç que em vaig fer dissabte al mati a Itàlia abans d’anar a dinar! En principi dilluns a la tarda haig de tornar a anar al metge i aviam com ho tinc i si m’ho veu be potser dimarts a l’entreno ja puc provar de ficar-me els patins! Espero recuperar-me el més ràpid possible

I pel que fa a la Cers a Igualada… Doncs em sembla perfecte que s’organitzi a Igualada ja que és la nostra pista i és on més còmodes ens trobem, a part estaríem al costat de la nostre gent i afición que ens podria ajudar molt.  Ja tenim ganes que el comite europeu decideixi la seu.

JÚNIORS. VIC 2 – MOLÍ BLANC HOTEL IHC 4 . LA GRIP NO POT AMB LA IL.LUSIÓ

En l’última jornada de la lliga júnior, l’equip igualadí es desplaçava a la pista difícil del segon classificat del grup. I ho feia amb les baixes per grip d’Arnau Figuerola i del porter Manel del Valle, cosa que va obligar a convocar al porter juvenil Basili Solà.

El partit va començar molt malament. L’IHC encaixava el primer gol quan només s’havien jugat 2 segons. Enlloc d’enfonsar-se l’equip va tirar endavant. Ràpidament un gol de Ferran Sala igualava el marcador. Un altre cop el Vic amb un xut llunyà tornava a posar-se per davant. Però, amb una magnífica jugada de tot l’equip, Roger Bars igualava el marcador. El gol va animar als arlequinats que van acabar per donar la volta al marcador amb un gol de Roger Torra que col·locava el 2-3 al final de la primera part.

A la segona part el porter Basili s’havia tret definitivament els nervis del debut en categoria júnior i demostrava amb una gran actuació a la segona part que  l’Igualada Hoquei Club és una bona escola de porters.

Domini total de l’IHC en aquesta segona part que es concreta amb una FD llençada magistralment per Oriol Prat. Era el  2-4 que donava la victòria i tres punts que mantenen viu el Molí Blanc Hotel IHC en la lluita del campionat.

CP VIC 2 (2/0)

HOTEL MOLÍ BLANC IHC 4 (3/1) Basili Solà, Teti Vives, Ferran Sala(1), Roger Torra (1), Roger Bars (1), equip inicial.m Jordi Basols, Oriol Prat (1). Entrenador: David Espinalt.

L’ARTÍSTIC DE L’IHC AL TROFEU DE PERELADA 

image

Les patinadores de la secció de Patinatge Artístic de l’Igualada HC es van desplaçar aquest cap de setmana a Peralada, per disputar-hi el II Trofeu Ciutat Comtal de Peralada.
La jornada de dissabte va donar els següents resultats: en Iniciació C bon resultat de les noies, pujant al podi, en 3a posició, l’Anna Domènech, 5a Núria Solanelles i 6a Ivet Bonet.
La jornada de diumenge començava malament amb la lesió de la patinadora de Certificat, Núria Ollé. En categoria A, destaca el podi en 3a posició d’Aina Canals, la 7a posició per Sandra Pérez i la11a per Paula Pérez.
El Torneig va servir també per dir adéu a l’entrenadora Diana Baraldés, que per motius personals, ha hagut de deixar la secció. Des d’aquí agrair la seva dedicació a les noies durant la seva estada al club i desitjar-li molta sort en llur nova etapa.

image

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *