VIATGE MONBUSIÀ A LA FI DEL MON

L’expedició de l’IHC fa aquesta nit de divendres trajecte en MONBUS cap a la “fi de la terra”, el Finisterre llatí, La Corunya. Els arlequinats han sortit d’Igualada a les 8 del vespre. A les 11 han fet aturada per sopar a Alfajarin… i després han seguit ruta fins a la ciutat gallega on és previst que hi arribin a les 8 del matí. 11 hores després els de Francesc Monclús, amb Teti Vives a la convocatòria en el lloc del lesionat Jassel Oller, estaran ja a Riazor enfrontant-se al Liceo dels ex-IHC, Oriol Vives i Jordi Bargalló. L’Igualada s’enfrontarà a un rival que esgota les seves últimes opcions d’intentar retallar distàncies amb el líder, el FCB.  El partit el dirigiran Ignacio Garmendia i Miguel Diaz.

JÚNIORS: MOLÍ BLANC HOTEL IHC  5 – MATARÓ 2

Partit que es presentava complicat avui degut a les baixes d’Arnau Figuerola per sanció i Tety Vives que marxava convocat amb el primer equip a Galícia.
Un altre cop l’equip ha demostrat la qualitat i les ganes de guanyar. Un altre cop després d’una magnífica jugada Ferran Sala al primer minut ens avançava i que sis minuts més tard Roger Bars demostrava la seva qualitat marcant el 2-0 que ens donava molta tranquilitat.

Ell mateix, vuit minuts mes tard, transformava un penal per arribar a la mitja part amb un 3-0.
Començada la segona part el Mataró a sortit a per totes i ha posat el 3-1 al marcador. Aleshores ha aparegut un altre cop el nostre porter, Manel del Valle, aturant dos penals i una FD en el transcurs de la segona part.

El joc estava controlat pel nostre equip i Jordi Mendez ficava el 4-1 al marcador i Jordi Basols, que avui exercia com a capità, feia el 5-1 que pràcticament sentenciava el partit. A falta de 2 minuts ha arribat el 5-2 definitiu després d’un rebot.

Demà juguem el segon partit en menys de 24 hores contra el Shum Maçanet amb tres punts en joc molt importants pel Campionat.

Alineació: Manel del Valle, Jordi Basols, Ferran Sala, Oriol Prat i Roger Bars./ Roger Torra i Jordi Mendez. Entrenador: David Espinalt.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *