LICEO 5 – MONBUS IHC 1. MILLOR JOC QUE RESULTAT

imageFoto D.Figueras

El MONBUS IHC ha fet millor partit a Riazor del que indica el marcador. A la primera meitat els arlequinats, amb un gran Elagi a la porteria) han aguantat bé un Liceo que ha aprofitat el seu descomunal poder ofensiu per anar-se’n 3 a 0 en el marcador. A la segona l’Igualada ha aconseguit reduir diferències, amb un golàs de vaselina de Sergi Pla assistit en una contra per Mjntané, però una vegada més els herculins han estat més efectius i han acabat ampliat diferències. L’IHC podria haver marcat en una FD de Molas però l’Elagi ha estat un cop més insuperable aturant també una FD i un penal.

Més enllà del resultat, clarament negatiu, l’equip ha transmés rebel.lian davant de les adversitat i ha sabut superar el handicap de les baixes (amb Jassel que ja no va entrar a la convocatòria i Dani Lòpez que no ha arribat a jugar ni un minut per prevenció). Una vegada més els joves han disposat de molts minuts (Nil Garreta ha estat titular per primera vegada a la temporada i Teti Vives ha jugat 25 minuts(11/14)). I una vegada més els han sabut aprofitar. Els últims partits han deixat un pobre balanç de punts però una gran inversió pel futur. 

LICEO 5 (3/2) Grimalt, J.Bargalló (1), P.Bargalló (2), J.Lamas, T.Pèrez (2), equip inicial. Casballeira, E.Lamas (1), Oriol Vives.

MONBUS IHC 1 (0/1) Elagi, Ton Baliu, Met Molas, Sergi Pla (1), Nil Garreta, equip inicial. Teti Vives, Joan Muntané. Dani Lòpez i Àlex Ferrer.

GOLS: 1-0 Perez (m.7), 2-0 J.Bargalló (m.17), 3-0 E.Lamas (m 22). SEGONA PART. 3-1 S.Pla (m 1), 4-1 Perez (m.16.30), 5-1 J.Bargalló (m 22)

INCIDÈNCIES: Després del partit els igualadins han fet un “tercer temps” amb l’ex-igualadí Oriol Vives abans d’agafar el MONBUS i desfer els 1200 quilòmetres que els portaran a casa.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *