LA PRIMERA CERS

imageHa arribat l’hora de la Final Four. Igualada viurà una fase final d’altíssim nivell amb 4 campions d’Europa: el MONBUS IHC (6), el Reus (7), Sporting (1) i Barcelos (1). De fet els 4 equips sumen un total de 31 títols europeus (11 igualadins i reusencs i 5 els lisboetes i 4 els de Barcelos). Curiosament l’únic que no té la Cers al seu palmarés és l’IHC. Els arlequinats van perdre les finals del 1989 i del 1992 contra Monza i Novara. Després els igualadins han disputat dues Final Fours més, a Torres Novas i a Forte Dei Marmi. L’integrant de la plantilla que ha estat més a prop de guanyar la Cers ha estat el tècnic, Francesc Monclús, que a la seva etapa a la banqueta del Lleida va portar els llistats a la final del 2003 que va perdre contra el Reus que va guanyar el primer dels seus 2 títols consectius.

Ara l’IHC té l’opció de guanyar el seu 12 títol europeu, la primera CERS. Els jugadors s’han compromés a lluitar fins a l’últim segon. I ho faran amb el suport d’un pavelló que estarà absolutament ple (de moment s’han venut ja més de 800 entrades). Els arlequinats, que han rebut missatges públics i privats de suport d’ex-jugadors com David Càceres, David Busquets, Marc Màgic Navarro, Dani Rodriguez, Jordi Bargalló o Albert Dalmau, es concentren aquest dissabte a les  12 del migdia a l’Hotel Amèrica. Després dinaran a l’Squash Igualada. El somni és poder mantenir la concentració fins diumenge. 

El rival, Sporting Clube de Portugal, arriba a la Final Four com un dels favorits al títol. Cinquens a la lliga del seu país, els lisboetes tenen en el porter internacional Angelo Girao al seu jugador franquícia. També destaquen Tiago Santos “Losna” (autor de 6 gols en aquesta Cers), Joao Ointo Mustang (5), Ricardo Figueira (4), André Moreira (3), Daniel Oliveira “Poka” (2) i Nicolas Fernandez, Nico, (1). El màxim golejador europeu dels igualadins és Pla amb 7 gols. Molas n’ha fet 5, Dani i Ton 3 i Jassel Oller 2.

El primer partit de la Final Four Reus-Barcelos es jugarà a les 6 de la tarda. El MONBUS IHC- Sporting de Portugal es jugarà a 2/4 de 9. 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *