F.MONCLÚS: NO HEM DE PARAR DE SOMNIAR

imageFoto Bere

EL MONBUS IHC viu hores de descompressió després de la intensitat amb que s’ha viscut la Final Four i la duresa del cop rebut. Francesc Monclús i Joan Pont hauran de tornar a demostrar la seva habilitat per motivar grups. La recuperació moral de la plantilla serà dura però també enriquidora. L’experiència ha de fer aparèixer un equip més fort i encara amb més fam de victòria.

Cesc Monclús ( i la resta del seu equip) és el tècnic miracle. D’aquell estiu ple d’incògnites amb només un jugador (Ton Baliu) i tota una plantilla per confeccionar,  s’ha passat a dues presències consecutives en una Final Four europea. Una petita meravella.  L’equip ha crescut per l’ambient extraordinari que hi ha al vestidor i la capacitat de treball de tots els integrants del cos tècnic. 

P- Cesc, ja han passat alguns dies des de la decepció. Com esteu?

F.MONCLÚS- Bé. La veritat és que aquests dies posteriors ens serveixen per reflexionar sobre moltes coses, la prèvia a la semifinal, amb com vàrem preparar aquesta Final Four, sobre la implicació de tots els que van fer possible un esdeveniment esportiu fantàstic, sobre la extraordinàrua rebuda ( i posterior empenta)  que ens varen donar els aficionats i sobretot el Front Tauró. També s’ha de valorar la gran implicació de tots els jugadors i equip tècnic i al mateix temps la gran decepció que va provocar no poder arribar a la final.

P- L’equip va jugar bé, l’afició va estar sensacional… costa més positivitzar aquesta derrota, no?

F.MONCLÚS – Si. Sap molt greu, sobretot pels jugadors, que no poguessim viure una final europea a casa. Sap molt greu també pels aficionats que es varen buidar amb lequip. Aquests dies i fins dimecres servirà per seguir valorant tot el que va suposar aquesta Final Four. I a partir de dimecres farem el primer entrenament per tornar a treballar tots junts pel proper i repte que ens queda, començant pel partit amb el Mataró del proper 9 de maig.

P- Es van fer bé tantes coses que aquesta experiència ha de servir per tirar endavant.

F.MONCLÚS- Tot va estar a l’alçada d’un gran club, d’una gran aficio, d’un grandíssim equip. I ara cal seguir endavant valorant tambe tot el que s’ha fet, tot el que l’equip ha treballat per aconseguir objectius, sabent que s’han fet coses molt bé,  que l’equip té molt recorregut encara per millorar i afrontar més reptes, que segur aniran arribant. Aquestes vivències ens faran més forts, encara més ambiciosos mantenint la il.lusió de sempre.

P- L’equip haurà de seguir buscant el seu somni?

F.MONCLÚS – L’equip sempre ha de somiar, ha de buscar fites amb compromís insobretot gaudint molt. Crec que s’ha disfrutat, es disfruta i es disfrutarà de cada moment, de cada objectiu, és un valor que aquest equip transmet. No hem de parar de somniar. 

P- La Final Four haurà servit també per recuperar la Força de les Comes augmentada i modernitzada.

F.MONCLÚS- Aquest valor que té l’equip de gaudir l’ha transmés darrerament als aficionats. Aquesta implicació de la gent, aquesta sintonia entre equip i afició, segur que servirà perque torni a donar-se aquella força que tenien Les Comes. Realment dissabte va ser una aficio de somni, espectacular.

P- I ara encara ens queda un repte.

F.MONCLÚS- Ara cal treballar de valent per intentar aconseguir com a mínim la 9a posició que dona accés a la Cers la pròxima temporada. Ens queda aquest gran objectiu, il•lusionant i engrescador que farà que l’equip treballi de valent per aconseguir-ho. I segur que tindrem la força d’aquesta afició que ha estat al nostre costat per donar-nos suport i empenta per aconseguir-ho. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *