FERRAN LÒPEZ: VULL UN IHC AMBICIÒS I AMB MOLTA AUTOESTIMA

Des de la mevaweb us demanen excuses per tots aquest dies d’absència perllongada per motius absolutament aliens a la nostra voluntat. Ara solventades les qüestion tècniques que l’han provocada reprenem el nostre compromís amb l’actualitat del MONBUS IHC. I ho fem amb la primera entrevista al nou mister del primer equip, Ferran Lòpez.

P- D’entrada … Benvingut a l’IHC!!!. Com ha estat el procès perque hagis pogut acabar venint a Les Comes?

FERRAN LÒPEZ- Moltes gràcies! Ha estat un procés molt fàcil… al final ens movem per les emocions i pel que sentim i durant una etapa vaig estar molt lligat a l’Igualada. Gràcies al Santi Carda, vaig “viure” cada 15 dies a Les Comes, i aquella dècada gloriosa va crear un vincle especial amb el Club. Quan vaig rebre la proposta vaig acceptar de seguida. M’interessa el Projecte, el Club i les possibilitats de créixer que hi tinc en ell. Sento un “feeling” especial amb l’Igualada i això m’ha fet decidir.

P- Ets un tècnic de gran prestigi. Perque has triat l’IHC?

FERRAN LÒPEZ- Com et deia, és un Club especial per mi. Buscava un canvi per créixer personalment i com Entrenador i crec que l’Igualada és un lloc perfecte per mi i per aconseguir-ho. El meu objectiu és créixer i que tothom que vulgui créixer ho pugui fer amb mi. A Igualada es respira història i això em motiva … tot i que no sóc dels qui viu del passat, s’ha de tenir present la història per evolucionar, i la història d’aquest Club és Espectacular.

P- Com veus l’equip? (a falta ençara d’una incorporació). Que n’esperes?

FERRAN LÒPEZ- És un equip jove i amb un marge de creixement i millora important. És un equip ràpid i que té una mica de tot. Haurem de veure com s’acaba tancant tot, però crec que és un bon equip per competir contra tothom, sense baixar mai els braços per res.

P- Has pogut parlar ja amb els teus jugadors?. Com els has notat?

FERRAN LÒPEZ- La veritat és que només he pogut parlar amb un parell d’ells. Els he notat amb “gana” i això és el que més m’agrada. Tindrem temps de parlar… segurament acabaran “farts” de parlar amb mi, però de moment totes les sensacions son immillorables.

P- Com serà el nou IHC de Ferran Lòpez? Els teus equips sempre han estat agressius, valents i ambiciosos…

FERRAN LÒPEZ- Vull un Igualada ambiciós i amb molta autoestima. Vull un Equip molt fort mentalment i segur de les seves possibilitats. Crec que l’aspecte psicològic és un focus de millora en l’Equip. Treballarem molt l’aspecte mental. Han de voler sentir-se imparables i amb la convicció de poder competir amb tothom. Aprofitarem certs automatismes que l’Equip ja té en atac i ens tornarem més intesos en defensa. Vull que l’Igualada sigui un rival molt difícil de guanyar… i que tothom ho sapiga. No vull comparacions amb el Noia però és indubtable que alguna cosa hi haurà.

P- I també equips molt treballats tàcticament i psicològicament.. ens hem de marcar objectius?

FERRAN LÒPEZ- El fet de fixar-nos objectius serà immediat, tot i que aquests, quedaran dins el Vestidor. Treballarem molt, sense dubte, tàcticament, tècnicament, físicament i psicològicament… però tots aquest anys m’han ensenyat que, molt sovint, la diferència entre guanyar o perdre o quedar més amunt o més avall en la Classificació, està entre treballar o treballar amb passió i amb amor pel que fas…jo em quedo amb la segona. Tots els Equips treballen, millor o pitjor, però treballen, la diferència està en transmetre que estimes el que fas i que el que fas ho fas perquè t’ho estimes molt… això pot fer guanyar partits i Campionats, això acaba fent que t’esforcis més, que vulguis més, que estimis més el que fas, això et fa ser millor que el rival. Vull que tothom que m’envolta treballi amb passió pel que fa.. això ens farà ser millors.

P- A Igualada hi ha moltes esperances en els jugadors que pugen de la base… Teti, Roger, Mèndez… Com els veus? Podem comptar ja amb el planter?

FERRAN LÒPEZ- Els joves han d’estar preparats desde el moment que llegeixin aquesta entrevista. Són un valor, porten l’ADN. Els coneixo i compto amb ells, però hauran de demostrar desde el 1er dia que volen ser el Futur en aquest Present. Jo sempre els tracto com un més, amb els seus drets i els seus deures. Si volen triumfar aquest pot ser un bon any per iniciar el camí …però han d’apretar les dents i pensar sincerament el que volen i estar disposats a lluitar de valent. Sense dubte participaran… però els hem de veure preparats mínimament en tots els aspectes. No em fa por jugar amb els joves.

P- És el primer cop que pots adreçar-te a l’afició… qur els diries?

FERRAN LÒPEZ- Per l’experiència que tinc… que ens ajudin sempre… que molts partits, sobretot els que jugues a casa, els acabes guanyant per la presió del públic, pels ànims que et proporcionen i que ens poden ajudar a sumar molts punts. Els hi dic també que no dubtin que treballarem amb passió per l’Igualada i pel nostre Esport i com he dit abans, sempre vull que tots aquells que m’envolten s’empapin de les emocions que sentim els de baix… el públic forma part del Club i de l’Equip, per tant han de fer la seva feina amb passió. Lluitarem per crear aquest clima entre ells i nosaltres. Nosaltres somiarem, que somiïn ells també amb molt de Cap però també amb molt de Cor.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *