LA QUÍMICA DE LES COMES

imageAquest cap de setmana jugadors, tècnics i aficionats han demostrat quina és l’essència de la química de les Comes. Tota la plantilla del primer equip es va trobar amb els integrants de les penyes: el Front Taurò i l’Equip i Força. Va ser una nit magnífica, plena de complicitat i simpatia. D’aquella trobada n’han sortit fotos emotives i un vídeo sensacional sobre la Cers 2015 que podreu gaudir en aquest link: 

https://correu.ccma.cat/owa/redir.aspx?SURL=NZcFp6nKe4p_bLsrZhMEwnfHnkQuNwY3wUQKajTZVYbyCwL7V2XSCGgAdAB0AHAAcwA6AC8ALwB3AHcAdwAuAGQAcgBvAHAAYgBvAHgALgBjAG8AbQAvAHMALwBzADcAbgBsADYAeQB3AGMAZABuAGUAYwBuAGQAeAAvAEMAZQByAHMAJQAyADAAMgAwADEANQAuAG0AbwB2AD8AZABsAD0AMAA.&URL=https%3a%2f%2fwww.dropbox.com%2fs%2fs7nl6ywcdnecndx%2fCers%25202015.mov%3fdl%3d0

De tota manera i malgrat els comiats, la realitat és que els arlequinats seguiran treballant fins a Sant Joan. Aquesta setmana la plantilla del MONBUS IHC (tret de Ton Baliu, concentrat amb la selecció espanyola preparant el Mundial) entrenarà dijous i la setmana entrant dilluns i dijous.

També segeix treballant l’equip sub-23 que diumenge disputa la final 8 de la competició  en qualitat de primer classificat de la lliga regular. Els arlequinats debutaran a 2/4 de 10 del matí al Parroquial de Tordera contra el Voltregà en una reedició de la final de la temporada passada. Els altres equips classificats són Noia, Sant Cugat, Barcelona, Lleida, Reus i l’anfitrió Tordera. L’IHC té el dubte d’Albert Querol, que ara fa dues setmanes es va fer un esquinç al darrer entrenament abans del partit contra el Vendrell en el aual ja no va poder jugar. Com explica el juagdor encara téalgunes molesties en caminar però espera arribar a temps de poder disputar aquesta fase final. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *