LA 3a D’EN JOANET. MUNTANÉ RENOVA PEL MONBUS IHC

imageEl jugador igualadí, Joan Muntané, continuarà la pròxima temporada  al MONBUS IHC. Muntané disputarà la seva tercera temporada al primer equip amb la il·lusió de “poder ser un jugador més important”.

El ‘4’ de l’Igualada és un jugador Made in Les Comes. Muntané ha completat tota la seva carrera esportiva al club arlequinat, tret d’una temporada i mitja en la qual va militar al CP Vilafranca. El president, Manel Burón, ha mostrat la seva satisfacció de poder renovar un “jugador de casa”. Burón ha destacat la voluntat de la junta directiva a “mantenir un alt percentatge d’igualadins al club”. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *