GARRETA I FERRER TAMBÉ FARAN IHC. NOMÉS EN FALTA UN

imagePREMSA IHC | El porter, Àlex Ferrer, i el jugador, Nil Garreta, també seguiran a l’Igualada HC 2015-16. Els joves del planter, ja en etapa senior, continuaran al primer equip amb “ganes de seguir aprenent“, ha dit Àlex Ferrer. El nou tècnic, Ferran López, compta amb ambdós jugadors per al nou projecte arlequinat i espera poder donar oportunitats, “sempre que se les mereixin“. El president Manel Burón ha destacat una vegada més l’alt percentatge de jugadors deol planter que tindrá l’IHC.

 

Amb les renovacions d’Àlex Ferrer i Nil Garreta, sumades a les de Joan Muntané, Met Molas, Sergi Pla, Dani López, Ton Baliu i Elagi Deitg, el MONBUS Igualada HC té, pràcticament, tancada la plantilla. Només faltarà una incorporació que ha de suplir la baixa de Jassel Oller.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *