IGUALADA POWER

TON & TETYFoto MB

El Mundial ha tingut el seu “moment IHC” . Ton contra Tety. Baliu s’ha emportat la victòria (rubricada amb un últim gol seu, el primer del campionat, a falta de 2 segons) però Vives ha pogut gaudir com mai enfrontant-se als actuals campions del mon. Tots dos han estat titulars i han jugat molts minuts (el Ton 28 minuts i 40 segons i el Tety 36 ).

Més enllà de l’enfrontament entre arlequinats el partit no ha tingut història vista la diferència entre les dues seleccions (més gran encara per l’absència de l’Èric Vives per sanció.). Ara la selecció estatal s’enfrontarà dijous a Moçambic (que ha caigut per 5 a 4 amb l’Argentina i ha quedat segona de grup)  . El partit serà dijous a les 4 de la tarda en directe per Teledeporte.

Selecció Esp. (4/8) Grau, Marc Gual (1) , Ton Baliu (1) , Jordi Adroher (5) i  Pedro Gil (3)–cinco inicial- Edu Lamas (1), Josep Lamas (1), Toni Pérez, Jordi Bargalló

Holanda 0 (0/0) : Van den Dugen, Cesar Vives, Van Dooren, Niels Holtzter, Janssens –cinco inicial- Nottelbohn, Stan Holtzer, Rico y Verharen

Gols: 1-0 Gual (4’), 2-0 Adroher (4), 3-0 Adroher (11’), 4-0 Josep Lamas (19’). SEGONA PART. 5-0 Edu Lamas (3’), 6-0 Gil (8’), 7-0 Adroher (9’), 8-0 Adroher (15’), 9-0 Gil (15’), 10 Gil (18’), 11-0 Adroher (18’), 12-0 Baliu (19’)

TETY I TONFoto M.B.

INCIDÈNCIES: Fins a 5 igualadins han coincidit en aquest partit entre la selecció estatal i Holanda. A banda dels ja esmentat Ton i Tety, també hi eren Èric Vives i Joan Doncel Xino pels orange i el president del MONBUS IHC, manel Buron.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *