LES BATALLES DE LES T. TON CONTRA MOÇAMBIC. TETY CONTRA SUÏSSA

Després de la jornada de descans el Mundial afronta la fase decisiva, la dels partits que et poden descalbalcar del teu objectiu final. Les eliminatòries. Tant el Ton com el Tety tenen partits complicats però a Igualada encara s’ha parlat més del que els va enfrontar dimarts que no pas dels que arriben aquest dijous. Pel capità igualadí “es va fer estrany jugar contra ell… Però cadascú havia de mirar pels seus interessos.”.  Per la seva banda en Cèsar, malgrat la golejada encaixada, s’ho prenia amb molt bon humor: “Moolt bé!. Em vaig divertir moltíssim i vaig gaudir molt tot i el resultat. I amb el Ton… és un gran jugador i sobre tot una gran persona i jugar contra ell va ser molt divertit”.

Però el derbi de les dues T ja és història. Ara arriben dies decisius. El primer aquest dijous. I la jornada començarà molt d’hora, ja a les 10 del matí, amb el Suïssa-Holanda. Els germans Vives i el Xino Doncel intentaran superar els helvètics en la seva lluita per salvar la categoria i no baixar al mundial B. A banda de la selecció suissa els altres equips implicats són Angola, Anglaterra, Austria, Sudàfrica, Colòmbia i Brasil. 

Un repte diferent el tindrà en Ton, en una selecció que busca revalidar per sisena vegada consecutiva el títol de campiona del mon. El rival de quarts de final serà Moçambic a partir de les 4 de la tarda. El rival sortirà de l’Itàlia-Alemanya, amb tots els pronòstics a favor dels italians, actuals campions d’Europa. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *