BALIU A SEMIFINALS. VIVES A DUES VICTÒRIES DE LA SALVACIÓ

XXXXXX BANDERAEls colors arlequinats que sorprenentment penjen del pavelló de Roche on es diputa el mundial (una bufanda igualadina que oficialment ningú no sap com ha arribat fins allà) seguiran sent els colors del Mundial. Ton Baliu jugarà la semifinal del campionat del Mon de França després d’haver derrotat per 9 a 0 la complicada selecció de Moçambic. I mentrestant la taronja mecànica dels Vives i Joan Doncel, que avui ha perdut contra Suïssa, es jugarà el futur al mundial en dos partits.

La victòria de l’equip de Quim Paüls ha estat inapelable. I en aquesta ocasió amb participació del Ton. El capità arlequinat ha jugat 13 minuts i 17 segons, tots ells de gran qualitat.

El rival de la selecció estatal serà Alemanya que s’ha imposat a Itàlia de manera sorprenent per 7 a 6. La selecció germànica té també accent català perquè el seu segon entrenador és Jordi Molet, l’ex-jugador del Reus  que actualment juga al Cronenberg.

SEL. ESP. 9 (2/7)  Egurrola, Gual, Bargalló, Josep Lamas i Gil –cinc inicial- Adroher, Edu Lamas, Toni Pérez i Ton Baliu

Moçambic (0/0) Silva, Arauji, Pinto, Mamo, Saraiva –cinco inicial- Esculudes, Miquicene, Pimentel, I.C. Esculudes

GOLS:  1-0 Gil (7’), 2-0 Lamas (14’). SEGONA PART.  3-0 Adroher (2’), 4-0 Gil (10’), 5-0 Gil (13’), 6-0 Lamas (14’), 7-0 Lamas (15’), 8-0 Gil (18’), 9-0 Gil (19’)

INCIDÈNCIES: Àrbitres Esoli (FRA) i Ullrich (ALE)

EL HAT TRICK DEL TETY NO EVITA UNA DERROTA MÍNIMA (6-5) CONTRA SUÏSSA

Per la seva banda la selecció holandesa dels germans Vives i del Xino ha caigut per la mínima 6 a 5 davant Suïssa, amb un hat trick del Tety i 1 del seu germà Èric.  Ara el rival serà Sudàfrica, en un partit que es disputarà aquest divendres a partir de les 10. Els orange necessiten dues victòries per salvar la categoria. Si aconseguiexen imposar-se als africans hauran de superar també a l’equip que gunayi del Colombia-Anglaterra que avui han perdut contra el Brasil 1-3 i Angola 12-0, respectivament.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *