TON I TETY. LES DUES FINALS DEL MUNDIAL

imageFoto M.B.

Ton Baliu i Tety Vives es mereixen tots els aplaudiments (els dels seus pares a Roche i els de tota l’afició). Tots dos jugaran finals aquest dissabte. Finals de diferents característiques però totes dues igual de trascendents. La més atractiva la tindrà el Ton que és a només 40 minuts de ser campió del mon. La selecció estatal ha derrotat per 6 a 2 a la sorprenent Alemanya (en aquesta ocasió Baliu no ha arribat a sortir a pista). Ara els de Quim Paüls tindran l’opció d’establir el rècord de 6 títols mundials consecutius. L’últim obstacle serà la selecció argentina que s’ha desfet de Portual per 5 a 2. La gran final del mundial es disputarà a partir d’1/4  de 10 de la nit.

Abans Tety Vives (i el seu germà Èric i Joan Doncelh jugaran la seva final particular. Serà contra Colòmbia. Qui guanyi haurà salvat la categoria i jugarà el pròxim mundial A. L’Holanda més igualadina de la història ha superat el priner matx-point imposant-se a Sudàfrica per 9 a 3 amb un altre hat-trick del Cèsar i un gol de l’Èric. Colòmbia ha superat Anglaterra per 7  a 1. El decisiu Holanda-Colòmbia es jugarà a partir de les 10 del matí.

I ELS JUVENILS, AMBAIXADORS DEL CLUB A GALÍCIA 

imageFoto A.F.

L’equip juvenil de l’IHC és aquest cap de setmana a Galícia on han començat amb una victòria la seva participació en un torneig estival. Els arlequinats han superat per 5 a 1 al Virgen de Europa. 
Després d’un viatge llarg amb tren des de Lleida l’equip ha pogut guanyar,mamb mes problemes dels esperats, a un equip molt seriòs i que ha fet un bon plantajement. Els gols els han feat el Jordi Mendez “el killer de les Comes”, que n’ha fet tres, Roger Bars (amb un gol subtil i amb delicadesa deixant la bola picada al primer pal)  i Oriol Prat (després  d’una jugada personal màgica). 
L’equip el formen, a més dels ja esmentats, Bern Gabriel, Basili Solà, Carles Ferrer i Marc Castell amb l’Alex Ferrer com entrenador i amb “un ambientas dins l’equip que reflecteix que hi ha un gran grup humà” en paraules del mateix entrenador. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *