MAL DISSABTE. TON, SUBCAMPIÓ DEL MON. TETY AL MUNDIAL B

imageFoto M.B.

La selecció espanyola no ha pogut revalidar per sisena vegada consecutiva el títol de campiona del mon d’hoquei. L’Argentina ha estat clarament superior i ha estat capaç de remuntar el gol de l’ex-IHC Jordi Bargalló fins a un contundent 6 a 1 final. El capità arlequinat Ton Baliu, que no ha arribat a jugar en aquesta final, s’ha quedat doncs a les portes del que hauria estat el seu primer títol internacional ( de moment porta 4 subcampionat, en l’europeu júnior, Copa de les Nacions, Europeu absolut i ara el Mundial). 

No ha estat un bon dissabte pels interessos del MONBUS IHC perque la Holanda del Tety Vives tampoc ha pogut tirar endavant la seva final particular. I ha acabat caient derrotada per Colòmbia per 4 a 2. Aquest resultat aboca als orange al Mundial B. La selecció co-dirigida des de la banqueta per Joan Doncel s’ha avançat amb un gol del Tety que ha fet els dos que han equilibrat el marcador (2-2) a la mitja part (Castaño i Hoyos havien fet el colombians). Però dos gols en el tram final del mateix Hoyos han acabat condemnant a la taronja mecànica al 14è lloc del campionat i per tant al descens al Mundial B.

I ELS JUVENILS ESPEREN MILLORAR EL DIUMENGE

 
El juvenil de l’Igualada HC juga aquet diumenge el partit decisiu per saber si pot aconseguir el trofeu del torneig internacional de la compañia de Maria.

 
Els arlequinats van guanyar ahir contra el Peñafiel portugues per 5-3 en un partit durissim pel joc i plantejament dels lusitans.Els gols els van fer:  Jordi Mèndez ( un altre hat trick demostrant la seva condicio de killer), Roger Bars ( despres d’una gran jugada colectiva)  i l’últim,  l’Oriol Prat (definint de manera exquisita un rebuig d’un penal llençat per ell mateix).

Curiosament el dos porters arlequinats han hagut de jugar amb l’equip anfitrió  perque no tenia porter. Tots dos han tornat a demostrar la seva qualitat sota pals.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *