TON: HA TORNAT A SER QUE NO

imageFoto T.B.

P- Llàstima de la final. Però Argentina va ser millor…

TON- Si, en les finals tot es basa en petits detalls i la veritat és que Argentina va ser molt superior a nosaltres. Va saber jugar tant amb el marcador en contra com a favor. Sabíem del seu potencial però estàvem convençuts que nosaltres també podíem guanyar, però al final, i com he dit, petits detalls van fer que se n’anessin en el marcador, i aleshores ja és molt dificil ja que defensivament van estar molt i molt bé.

P- De moment col.lecciones segons llocs…

TON- I no ho recomano a ningú. Tenia moltes ganes de guanyar després de l’europeu de l’any passat, però torna a ser que no, haurem de seguir aprenent i treballant per intentar tornar-hi i guanyar!

P-  Com valores el teu mundial?

TON- No m’agrada mai valorar el meu treball, però tampoc puc valorar-lo molt. Sabia que seria difícil tenir molts minuts ja que tenia uns companys que son uns jugadors increïbles, però la veritat és que tampoc esperava no jugar ni un minut en tres partits. Per tota la resta, content d’haver viscut una experiència com aquesta, haver pogut debutar i marcar en un mundial … i una llàstima no acabar guanyant-lo.

P- I anaves seguint el mundial del Tety.

TON- Si, és clar. Vaig anar-lo trobant per alla i seguint els seus resultats, una llàstima al final no poder guanyar Colòmbia, però segur que els ha quedat una experiència  super interessant i bonica, i això serà per sempre.

ELS JUVENILS, CAMPIONS A GALÍCIA
El juvenil del igualada s’ha imposat al Companyia de Maria amb una classe magistral de com es treballa un partit.
Despres d’uns primers minuts d’igualtat els juvenils s’han posat el vestits de màgics per donar una lliçó d’hoquei a tots els espectadors presents al pavelló. L’IHC s’ha imposat per un resultat de 9-4 (en algún moment els arlequinats han arribat a guanyar per 6 a 0.  Ens aquesta ocasió han marcat tots els jugadors de pista: Jordi Mèndez  ha fet un altre hat trick i ha acabat el torneig amb 9 gols (una autèntica gesta), Bern Gabriel (tambe ha exercit de killer amb tres gols mes ), Oriol Prat, Marc Castells i Roge Bars s’han afegit a la festa amb un gol cadascun, demostramt la qualitat del planter arlequinat.
Cal destacar també els dos porters que durant tot el torneig han estat  autèntiques muralles sota pals.

Com ha dit l’entrenador Àlex Ferrer, “a més de grans jugadors son grans persones i durant tot el cap de semana hi ha hagut un comportament exemplar. Un honor entrenar aquests jugadors”

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *