F.LÒPEZ: EL PARTIT CONTRA ANDORRA DEIXA MOLT BONES VIBRACIONS

Igualada viu avui el seu dilluns de Festa Major que el seu equip d’hoquei, el MONBUS IHC, reconverteix en dia de Feina Major. Els arlequinats tornen aquest dilluns a les Comes per analitar la victòria per 4 a 0 contra la selecció sub-20 d’Andorra, en el primer partit de pretemporada. Per això, i per seguir preparant intensament l’inici de l’Ok LLiga que cada cop està més a prop.

La mevaweb ha fet amb el tècnic de l ‘Igualada, Ferran Lòpez, un avançament de la valoració que senturan els seus jugadors.

P- Com valores l’estrena de l’equip, Ferran?

F.LÒPEZ- En principi el partit va anar per la línia queja ens  esperàvem. Es va complir tot el que havíem previst… que hi hauria fatiga, que en defensa ens notaríem pesats i que en atac sortirien moltes coses de les que hem estat treballant. Per això estic molt content perque es van veure cosetes en atac que ens donaran molta fluidesa durant l’any i que ara estan seguint els passos que toquen. Estem a l’inici d’un projecte, amn una idea de joc, una filosofia… i tot això costa. No és fàcil i menys amb les poques sessions que portem. Tot i això destaco la voluntat de tots de voler-ho fer.

P- Per tant va ser una prova útil.

F.LÒPEZ- En treurem moltes conclusions. Avui, que és festiu a Igualada el primer equip entrena. Veurem el vídeo i després farem partit. I en treurem moltes conclusions i ens ajudarà molt. 

P- L’únic petit però, les absències.

F.LÒPEZ- Si. El Ton. Tenia unes petites molesties i vam preferir que no carregués. I van jugar els joves. Com el Jordi Mèndez que va disposar dels seus minuts. I vam poder fer les rotacions previstes. I també vam tenir la baixa del Pol, per tema d’estudis, de finalització del màster. 

P- Van jugar els dos porters, una part cadascú… I la porteria es va quedar a zero.

F. LÒPEZ- Si, era un altre dels objectius que ens havíem posat. La porteria va quedar a zero i és importabt perque si durant  la temporada fem molts zeros voldrà dir que guanyem molts partits. Per tant molt bones vibracions, doncs, molt de joc col.lectiu que és el que busquem. Molt d’ordre… i si, errades produides per la falta de més entrenaments i pel cansament… però com et dic, en línies generals, tenim una filosofia i serem caparruts i ens enficarem en el treball de pretemporada que és el més important. Felicito a tothom i res, això segueix!.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *