EL MONBUS IHC DE “FEINA MAJOR”

Com cada any el castell de focs ha tancat la Festa Major d’Igualada. Però a les Comes la festa s’havia acabat molt abans. Els jugadors del MONBUS han desafiat l’ambient festiu generalitzat amb una sessió de preparació intensa i productiva. Primer han revisat en vídeo el partit contra la selecció d’Andorra. I després els arlequinats han fet un entrenament llarg, d’una hora i 45 minuts, amb la incorporació definitiva de Galbas.

En Pol i la resta dels seus companys han fet molt treball defensiu… Fins al punt que no s’ha notat enlloc la Festa Major… la realitat és que els de Ferran Lòpez han pencat i fort. I aquest dimarts tornaran a fer-ho per preparar el debut dimecres a la recuperada Lliga Catalana. El rival el Caldes, nou equip de l’OkLliga, amb l’ex-IHC Jassel Oller com a gran atracció. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *