EL MONBUS IHC DEBUTA A LA “SEVA” LLIGA CATALANA CONTRA EL CALDES

El MONBUS IHC torna aquest dimecres a una competició recuperada, la Lliga Catalana que ha guanyat 4 vegades (5 si s’hi compta una edició disputada amb el nom de Copa Catalana). Els arlequinats ho faran contra el mateix rival amb qui arrencaran l’Oklliga però en pista canviada. La competició estatal ho faran a Caldes mentre que aquesta lliga catalana 2015 s’estrenarà a Les Comes, en la que serà la primera oportunitat de retrobar l’ex-IHC, Jassel Oller.

Tot i ser una competició de caràcter oficial els de Ferran Lòpez no renuncien al seu programa de preparació i una hora abans del partit tenen prevista una sessió de preparació, amb treball de força amb el PF, Pep Vàzquez.

Pel partit contra el Caldes Ferran Lòpez convoca per primer cop Pol Galbas, reincorporat ja definitivament a la dinàmica de la plantilla i també Tety Vives. En aquesta ocasió descansa Jordi Mèndez.

Els homes de l’IHC arribaran al partit després d’haver fet un molt bon entrenament, aquest dimarts, “un cop més, ha afegit el tècnic arlequinat, cada cop estic més content del treball que fan els jugadors”. 

Ferran Lòpez espera un pas endavant en el joc de l’equip després de les  dues sessions de vídeo que s’han fet,  i “millorar el nivell defensiu, pujar un punt l’agressivitat i seguir creixent en atac. S’han d’anar fent passos i agafant confiança. I seguir treballant per adquirir una filosofia del joc, però amb paciència perque hi ha moltes tecles a tocar”. 

Pel que fa al partit el tècnic arlequinat destaca que “l’enfoquen més en la millora i el treball que no pas en el resultat… tot i que és cert que vull un equip molt competitiu i ambiciòs però enficat en el treball i la millora diària, sense obsersionar-nos ara amb els resultats perque seria contraproduent”. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *