ARA ÉS L’HORA!. ARRIBA LA LLIGA

Catalunya viu avui una jornada històrica que definirà el seu futur. Tot depèn dels catalans. L’IHC viu tanbé un dia de decisions. També vol començar a escriure avui el seu futur per la història.

Elagi Deitg, Joanet Muntané, Pol Galbas i Àlex Ferrer. Representació igualadina a la final del Mundial sub-20 a Vilanova (amb victòria final de Portugal als penals davant de la selecció estatal amb l’ex-IHC Ivan Sanz en l’equip tècnic). I tots ells (abordats a les grades per seguidors arlequinats que els preguntaven pel debut) tots 4, s’apuntaven al lema popularitzat per Ferran Lòpez: “Estem a punt!”. 

Tots estem apunt!. Equip i afició hauran de sumar esforços ara per aconseguir que aquest slògan acabi pluralitzat i el punt acabi transfomat en punts, davant del sempre conplicat Cerceda d’un altre ex, Joan Grasas. Els gallecs porten dues temporades consecutives empatant a Les Comes i no seran un rival precisament còmode pel primer partit de lliga. De moment l’IHC de segona catalana ha ensenyat com fer-ho.

Vallter IHC B 10-3 Sferic de Terrassa 3. EL B MARCA EL CAMÍ

Debut de l’Igualada a la categoria de segona catalana amb una amplia victòria. Un triomf molt meritori tenint en compte que és un equip extremadament jove, amb una mitjana d’edat de 18 anys, i  format únicament per jugadors júniors i juvenils.

Els igualadins han sortit endollats des del principi i ja als sis segons Roger Torra obria el marcador amb un tir molt potent. Ha estat un gol que ha donat molta tranquil,litat a l’equip que ha pogut fer el joc habitual que busca David Espinalt. Al descans s’hi ha  arribat amb un resultat favorable de 5-1. La dinàmica positiva s’ha mantingut a la segona meitat cosa que ha permés als arlequinats d’acabar el partit amb un còmode 10-3.

VALLTER IHC B 10 (5/5) Roger Madrid, Tety Vives (2), Roger Torra (2), Eudald Castells (1), Bern Gabriel (2), equip inicial. Manel del Valle, Roger Bars (2), Marc Castells (1) i Carlos Sebastián. Entrenador David Espinalt

Sfèric de Terrassa 3 (2/1)

Incidències: 21 faltes per l’Igualada, 3 blaves. 17 faltes per l’Sferic, 3 blaves i una vermella directa.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *