IGUALADA 4 – CERCEDA 1. SI PER GUANYAR

L’IHC ha sabut començar. Ha sabut començar guanyant. En un dia en que Catalunya ha decidit el seu futur els arlequinats han volgut estar a l’alçada del moment hstòric i han decidit fer el “partit que toca” en un debut. Els de Ferran Lòpez han afrontat cada variant del partit amb molta inteligència. Quan anaven pel darrere amb el 0-1, quan han hagut de jugar amb la pressió de l’empat que romania invariable durant molts minuts. I finalment també quan s’han posat 4 a 1 al marcador (amb l’ajut inestimable d’un extraordinari Elagi Deitg que ha aturat un penal i una FD). L’Igualada ha tirat de paciència i han sabut superar el joc incòmode del Cerceda.

 
SABER REMAR CONTRA CORRENT

 
Arrencar un debat amb un gol en contra (amb l’afegit dels nervis de t’estrena) és el pitjor escenari possible per un inici de temporada. El gol de Togores al primer minut de partit amenaçava de trencar il.lusions. Però l’equip ha sabut refer-se de manera immediata. L’IHC ha enviat dues boles al ferro (una d’elles amb un penal llençat per Ton Baliu). A la tercera ha arribat el gol. Baliu talla una bola en defensa, fa una assistència de costa a costa i Pla, just entrant a l’àrea, ha clavat la bola a l’escaire. Primer gol oficial de la temporada amb la firma de Sergi Pla.
La primera meitat s’ha acabat amb un altre remat al travesser de Met Molas sobre la sirena. 
LA DEFINICIÓ JUSTA

 
Només tornar a la pista Galbas ha tingut el 2 a 1 al seu estic però la bola s’ha esmunyit fora. L’Igualada ha tingut fins a 7 jugades semblants que tampoc no han trobat xarxa. Tot i que els minuts anaven passant i faltava un punt de punteria, l’equip no ha perdut el cap. I a la fi ha arribat la definició justa. Muntané ha fet eslàlom, ha enviat la bola a la base del pal i Ton Baliu, més murri que ningú, ha tocat la bola sobre la mateixa línia i ha fet el segon.

 
L’IHC ha apretat encara més l’accelerador i 4 minuts després Met Molas ha aprofitat la FD de 10 per marcar el tercer. El Met ha fet el seu tradicional ganxo contra ganxo doble obert a la dreta… el moviment ha estat molt bò, la bola ha entrat plorant … i el gol ha obert distàncies en el marcador. Que ha acabat per esquinçar del tot Pol Galbas amb una mossegada pel mig de l’àrea amb una bola rapidíssima a l’escaire.

 
Amb el 4-1 (i amb un minut de temps demanat per Ferran Lòpez) l’equip ha jugat amb molt cap … i amb un gran Elagi que ha aturat un penal i una FD que podrien haver complicat els minuts finals del partit.
A la fi els primers 3 punts de la temporada, esperant el següent desplaçament, a Voltregà, i corredisses per poder anar a votar.

 
IGUALADA HC 4 (1/3) Elagi, Ton Baliu (1), Met Molas (1), Sergi Pla (1), Dani Lòpez, equip imicial. Pol Galbas (1), Joan Muntané. Nil Garreta, Tety VIves, Àlex Ferrer.
CERCEDA 1 (1/0) Willy, Grassas, Togores (1), Matinyan, Adrian, Pablo.

 
GOLS: 0-1 Togores (m 1.50), 1-1 Pla (m 18.30). SEGONA PART. 2-1 Ton Baliu (m 12.53), 3-1 Met Molas FD (m 16.09), 4-1 Pol Galbas (m 18.17)

 
INCIDÈNCIES: 350 espectadors a Les Comes. Crits d’independència al minut 17.14. A la grada l’ex-jugador de l’IHC David Carles que ha avançat la seva arribada per poder votar en aquest 27-S.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *