IHC 5 – CALAFELL 4. EL COR EN UN PUNY

xxxxxx yyFoto David Figueras

L’Igualada HC ha tornat a la victòria a les Comes i ha conquerit tres punts molt importants en un partit espectacular, excessivament obert i molt emocionant. Els arlequinats s’han avançat de dos gols dos cops i ha estat a punt de veure com el Calafell els empatava l’aposta dos cops. La segona, definitiva per que faltaven 2 segons, l’ha salvat un altre cop Elagi Deitg. La seva aturada ha donat els 3 punts.

L’IHC ha hagut de començar remuntant. Gavarra ha avançat als visitants aprofitant un rebuig de l’Elagi a un servei de falta. La reacció igualadina ha estat Tonificadora- El capità ha fet 3 gols en 5 minuts que semblaven augurar un partit més fàcil del que ha acabat sent. Han estat 3 gols de factura diferent. Un a la contra i aixecant la bola, l’altre d’una jugada col.lectiva i el tercer en la segona opció després del llençament d’un penal. 

Però han arribat 36 segons bojos. I el Calafell amb una bola desviada i un penal ha retornat l’empat al marcador. Els de Ferran Lòpez s’han refet del cop i han recuperat la iniciativa gràcies a un gol de penal de Pol Galbas a falta d’un minut.

ÚLTIM MINUT EMBOGIT

La segona meitat ha tingut 20 minuts de lluita  i 5 d’explosió. Primer ha marcat Ton Baliu (el gol ha estat en pròpia porta però els àrbitres l’han donat al capità arlequinat) . El 5 a 3 s’ha mantingut fins al minut 24. I a falta d’un minut s’ha embolicat tot. Marc Vergès ha reduit diferències i ha posat l’ai al cor a Les Comes. Només treure de centre els visitants han vist una targeta blava i l’IHC (que no ha aprofitat la FD) ha jugat els últims segons del partit amb una superioritat que semblava allunyar els fantasmes de l’empat. De fet els igualadins han tingut una clara opció de 2 jugadors sols davant del porter… però el gol no ha arribat i en la mateixa jugada a la contra Elagi Deitg ha hagut de tornar-se a vestir de Sant i ha evitat el 5 a 5 en una aturada miraculosa. A la fi 3 punts més que es queden a les Comes i ja en son 9.

IGUALADA HC 5 (4/1) Elagi Deitg, Ton Baliu (4), Met Molas, Sergi Pla i Dani Lòpez, equip inicial. Joan Muntané, Pol Galbas (1). Nil Garreta, Tety Vives i Àlex Ferrer.

CALAFELL 4 (3/1) Arellano, Palau (1), Gavarra (1), G.Vergés, i Romeu, equip inicial. M. Vergés (1), Aguilar, Pàmies i Valverde (1)

GOLS: 0-1 Gavarra (m 4.24), 1-1 Ton Baliu (m 5.42) 2-1 Ton Baliu (m 9.48), 3-1 Ton Baliu (m 10.30), 3-2 Valverde (m 11), 3-3 Palau penal (m 11.35), 4-3 Pol Galbas penal (m 24). SEGONA PART. 5-3 Ton Baliu (m 20), 5-4 M.Vergés (m 24).

INCIDÈNCIES: Àrbitres Miguel Diaz i Xavier Buixeda. Han mostrat dues targetes blaves a Romeu i  Palau del Calafell.

A la grada tota una llegenda de l’hoquei i de l’Igualada HC, el mític Santi Carda.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *