FERRAN LÒPEZ: AQUEST IHC ENGANXARÀ

P- Victòria patida però molt important contra el Calafell

FERRAN LÒPEZ- Doncs si. Molt content, pels 3 punts, que suposen la segona victòria consecutiva i refer-nos una mica de la derrota contra el Vilafranca a casa, i sobre tot content per que tenim moltes coses a millorar, i això vol dir que tenim marge de creixement i que seguim creixent.

P- Com valores el joc de l’equip?

FERRAN LÒPEZ- Crec que per moments vam estar brillants i per moments no vam saber controlar el partit, que penso que és un dels dèficits d’aquest equip i en el qual hi estem treballant. Sabíem que el rival ens ho posaria molt difícil i vam intentar contrarestar moltes coses… crec  que ells van fer el joc que ens esperàvem i que els ens vam equivocar en algun moment vam ser nosaltres. En precipitar-nos i en voler acabar el partit abans d’hora. Això és Ok Lliga i ningú ven res tant aviat ni a tant baix preu. Però molt content …per la intensitat durant els 50 minuts. L’equip va ser vertical, va ser ambiciós, competitiu, sòlid per moments…. però com et deia encara hem de millorar els petits desequilibris que tenim en el tempo. Però prefereixo rectificar amb els 3 punts a la butxaca que no pas amb una derrota. Per tant feliç. Feliç per tothom. Sobre tot pels jugadors que han treballat dur tota la setmana, i a seguir… i poc a poc a posar-nos en el joc on crec que ens mereixem estar a la classificació.

P- Va tornar a ser un partit amb moltes ocasions.

FERRAN LÒPEZ- Si. Ha estat un dels  partits on estadísticament hem arribat més a porteria. I això també em fa feliç. De fet s’ha de destacar la gran actuació del David Arellano que va estar estel.lar en alguns moments … en el vídeo hi ha algunes accions que són realment increïbles … però vaja, el que et deia, estadísticamemt és un dels partits en els quals hem generat més i crec que poc a poc encara generarem més …. és la línia que busquem. Crear moltes accions però ser més efectius per no patir fins al final. La victòria va ser certament patida però crec que merescuda i això ens reforça més.

P- En partit difícils és quan es nota l’escalf de les Comes. 

FERRAN LÒPEZ- L’afició va estar molt bé. La vam notar molt a prop. El pavelló feia patxoca i … crec que la gent ha de seguir. Aquest equip els enganxarà i anirem junts el més lluny que puguem amb els nostres valors … Per això els dic a la gent que vinguin a veure’ns, que ens segueixin, que segur que junts tirem amunt. 

P- I entre tots els aficionats una llegenda.

FERRAN LÒPEZ- Si, si…  ahir vam tenir la visita d’un mite de l’Igualada com és en Santi Carda. Content que vingués. Penso que és un luxe i un privilegi per tots els igualadins i … res… va veure l’equip una mica en la mateixa línia que jo… amb molt entusiasme, amb molta alegria, amb molta xispa, amb il.lusió i sobre tot amb molta unió… em penso que això es transmet des de baix… i també vam coincidir en que és un equip que ha de madurar… que està en fase de creixement … que és jove i que per això no controla alguns tempos de partit. Res… 4 consellets, ben rebuts, amb un bon sopar a Igualada i … content que es deixi veure per les pistes sobre tot per la de l’Igualada. I que sumi per les victòries. 

P- Quin programa de treball teniu per aquesta setmana?.

FERRAN LÒPEZ- Aquesta setmana entrenem dilluns, dimarts, i dijous. I divendres el partit per la lluita contra el càncer amb la selecció de Catalunya que serà una bona prova també. Per cert, vull dir un cop més que aquesta iniciativa és molt bonica i més que la faci el nostre club… i que la gent vingui, que és una bona causa, que se sumi al rosa que l’IHC ha estat pioner amb aquesta acció en l’hoquei. 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *