IHC CALAF GRUP 1 – FC BARCELONA 4. LLUITAR CONTRA GEGANTS

X FOTO IHC Nov 2'015Foto D. Figueras

L’IHC CALAF GRUP ha recuperat les seves millors sensacions lluitant de tu a tu davant d’un Barça poderós i potent que ha destacat especialment en defensa. Al final la derrota ha estat excessiva vist que els dos equips han ofert a la pista. Els capitalins han fet el seu millor partit defensivament de la temporada i han impedit bona part del joc d’atac dels arlequinats. A més el Barça s’ha trobat amb la fortuna d’un gol en pròpia porta dels igualadins i un altre en un rebot. Tot i el resultat negatiu,  el partit ha de servir per agafar forces pel partit de dimarts contra el Caldes de Jassel Oller.

NOMÉS UN GOL I EN PRÒPIA PORTA 

La primera meitat ha estat molt ajustada. Fins i tot en el gol. Se l’han fet els igualadins i se l’han apuntat els visitants. És cert que ha estat després d’un remat al ferro (el segon que feien els culers) però només es pot parlar de mala sort quan el rebot del ferro et toca l’estic i se’n va cap a dins.

Abans i després, tant uns com els altres han disposat de molt bones oportunitats de gol. Pels arlequinats les més destacades una acció individual de Met Molas aixecant la bola i una entrada vertiginosa del Ton que també ha aturat Egurrola. Per part del Barça, a banda dels pals, ha destacat una superaturada de l’Elagi rectificant a l’aire una bola que ja entrava després d’haver-se estavellat al pal (el tercer dels culers).

EL SOMNI  POSSIBLE

La segona meitat ha començat amb el mateix decorat (atacs verticals dels igualadins, posessions llargues dels blaugranes. Fins que Alvarez ha aprofitat una errada defensiva per marcar arrencant des de darrera de la porteria. 

L’IHC ha intentat reduir diferències. Ha tingut fins a 3 oportunitats clares de marcar fins que els blaugranes han caigut en la desena falta personal. Met Molas ha fet una FD de llibre, amb moviments esquerra-dreta fins que l’ha clavada a la xarxa. L’1 a 2 ha obert les portes de l’esperança. Però han estat obertes només 2 minuts. Panadero, en un remat interior que ha desviat la defensa arlequinada, ha fet l’1 a 3 i Ordoñez ho ha reblat amb una FD per 10 faltes d’equip. Tot i que l’IHC CALAF GRUP no ha deixat d’intentar-ho en els 2 últims minuts la realitat és que el partit ha acabat sense més moviments i el Barcelona s’ha emportat els punts que l’Igualada volia conservar.

IGUALADA CALAF GRUP 1 (0/1) Elagi Deitg, Ton Baliu, Met Molas  (1), Sergi Pla i Dani Lòpez, equip inicial. Pol Galbas, Joan Muntané, Nil Garreta. Tety Vives i Àlex Ferrer.

FC BARCELONA 4 (1/3) Egurrola, Panadero (1), Pasqual, Gual i Alvarez (1) equip inicial. Barroso, Ordoñez (1), E. Lamas,

GOLS: 0-1 Pròpia porta (m 9). SEGONA PART 0-2 Alvarez (m 6.40), 1-2 Met (FD) m 14.55,  1 -3 Panadero (m 17), 1-4 Ordoñez FD (m 23)

INCIDÈNCIES: 600 espectadors a Les Comes. L’IHC ha portat braçals negres per la mort de l’àvia de Nil Garreta que avui ha disposat dels seus primers minuts a l’Ok LLiga d’aquesta temporada. En el partit sub-23 previ l’IHC s’ha imposat per 5 a 4 al FCB.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *