FERRAN LÒPEZ: TOT EL TREBALL QUE FEM SORTIRÀ

X-IHC-BARÇA 2015Foto D. Figueras

P- Dissabte contra el Barça no es va poder esgarrapar cap punt però es va millorar molt la imatge.

FERRAN LÒPEZ- El primer que volíem fer dissabte era transmetre sensacions diferents al dia del Shum. I penso que això es va veure des del primer segon. I penseu que davant teníem el Barça i el problema no era la derrota de dissabte.

P- I és que l’equip va jugar molt bé en 3/4 part de pista… només va faltar encert i efectivitat en atac.

FERRAN LÒPEZ- Si. El que passa és que havíem plantejat el partit per una manera  molt determinada d’atacar…  us asseguro que havia vist molt partits del Barça, com faig amb tots els rivals, i el de dissabte és en el que  va defensar millor de tota la temporada. I això ha fet que evidentment ens costés arribar a porteria, tot i així crec que a la segon a part vam estar més vertical o vam crear més perill. En atac vam fer el que vam poder, però amb molta intenció, amb els recursos que tenim. Si que en algun moment va poder semblar que no arribàvem però és que el partit s’havia de controlar des de la defensa, intentant treure contres ràpides… però va costar que ells en donessin.. quan en molts altres partits en cedien. Dissabte no van donar contres ni ens van deixar atacar. Van defensar molt bé. I això fa que tinguem aquesta sensació, però creieu-me que és com lluitar contra gegants i costa molt.

P- Si,  per que en atac van tenir més aviat la sort de cara.

FERRAN LÒPEZ- El Barça va ser un molt bon equip…  defensant, atacant es va estavellar contra la defensa de l’Igualada durant molts moments i van crear un perill relatiu… el que passa és que tenen molta qualitat individual … i el primer gol ens el fem nosaltres, el segon és una errada per darrera de la porteria que està més que parlada, el tercer li desvien a l’Elagi… és cert que no ens van crear un perill constant. Però si tu no pots arribar la cosa se’t posa més difícil.

P- Ens hem quedat clavats en els 9 punts i a la part baixa de la classificació. ha de preocupar?

FERRAN LÒPEZ- Si et mires la classificació, que suposo que tothom se la mira, doncs si… estàs allà… però crec que tot el treball que fem sortirà. I sortirà abans d’acabar la primera volta. I tenim encara molts partits i els objectius encara es poden complir. Si que és cert que esperàvem tenir algun punt més però les coses són així. Això segueix. també pots guanyar dos partits seguits i tot canvia.

P- I ara el Caldes de Jassel Oller. Dimarts.

FERRAN LÒPEZ- La frase al vestidor va ser: “Quina sort que juguem dimarts” Som uns afortunats. Per que estaríem amb la derrota la classificació… Dimarts estarà a les nostres mans. Tranquil.litat, vídeo, entrenament i a seguir. El Caldes ho està fent molt bé, està sumant molts punts i no ens ho posarà gens fàcil. Però nosaltres tampoc eh?. Nosaltres anirem a competir tot el que puguem i anirem a sumar els 3 punts.

P- Per acabar. Dissabte Nil Garreta va jugar els seus primers minuts en aquesta Ok Lliga. Que li vas demanar?

FERRAN LÒPEZ- Va sortir el Nil , primer per que està entrenant molt bé. És un noi que s’està esforçant molt i ens pot aportar molt. Dissabte buscàvem més profunditat i ens estaven fallant el que havíem demanat, molts bloquejos i continuacions… i el Nil és un jugador que a 3/4 de pista en atac ho fa molt bé això, ajuda molt als companys, per que fa molt bé aquesta feina gris, que no es veu, de bloquejos i continuacions. I amés estàvem començant a patir una mica amb el joc interior i per darrere la porteria i ell és un bon marcador. Per tant el vam provar… i estava molt tranquil per que el veig entrenar cada dia. A més es mereix aquests minuts per molts motius. Ho va fer molt bé. El que ha de fer és seguir. Tenim altres jugadors a les Comes i tots tindran la seva oportunitat.

 

 

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *