OPERACIÓ COPA. TON BALIU: SOM CONSCIENTS DEL RIVAL. PERÒ ÉS HOQUEI … I ÉS A UN PARTIT

xtonLa copa es va apropant. I cada cop l’equip està, també, més a prop del que pretén fer i ser en aquesta copa. Cada dia que passa els jugadors tenen les idees més reforçades i més clares per afrontar el partit contra el FC Barcelona.

De fet la plantilla del primer equip de l’Igualada CALAF GRUP ha fet aquest dimarts el segon entrenament de la setmana per seguir ajustant tots els detalls per l’enfrontament de quarts de final. Primer amb treball de vídeo i després exercicis de velocitat amb el PF, Pep Vàzquez, i finalment accions en pista, bàsicament contraatacs, i tàctica 4×4, reproduint els diferent escenaris que es poden trobar els arlequinats en el partit i quins es vol especialment que es trobi el Barça.

Aquest dimecres la sessió preparatòria serà molt curta, la més breu de totes, per que és la vigília del debut a la Copa. Tècnics i jugadors tornaran a la sala de vídeo i després faran 45-50 minuts de treball en pista. Al final de l’entrenament la plantilla se n’anirà ja cap a l’hotel de concentració a Reus. Amb el capità Ton Baliu encapçalant l’expedició i, de pas, els somnis de tota l’afició. 

P- Esteu treballant molt fort per arribar bé a la copa. I la gran victòria contra el Voltregà hi deu ajudar.

TON BALIU- La veritat és que arribar amb aquest resultat ajuda, tot i que la copa és la copa, i allà tant és d’on vens o com hi arribes, el que importa es com estàs el dia del partit, i s’haurà d’estar a tope si o si.

P- Doncs, precisament, com veus l’equip?

TON BALIU- Bé, preparats i amb ganes i il.lusió. Conscients del rival, de la dificultat, però és hoquei i és a un partit…

P- Si, per que és el Barça …però a ganes és difícil que us superi algú,.

TON BALIU- Bé… Suposo que tindran les mateixes que nosaltres, ells han de guanyar si o si, són els favorits absoluts i hi estan obligats, nosaltres tenim la il.lusio de fer-ho, i ho intentarem amb totes les forces.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *