OPERACiÓ COPA. TORNA L’ESPERIT CARDA

Aquest dijous les Comes han reviscut els anys del Dream Team. En la recta final ja de la preparació per la copa l’equip ha rebut la visita sorpresa del mite més gran de la història del club, Santi Carda. El llegendari 4 de l’IHC ha fet una xerrada a la plantilla per transmetre als jugadors actuals les seves sensacions prèvies a les grans cites que va viure amb l’ Igualada (entre elles les dues copes que ha guanyat l’entitat).

SCARDA PARLANT

 

Les emocions han viatjat en doble sentit per que el club, per agrair-li la seva visita, li ha passat un vídeo del seu comiat com a jugador arlequinat amb un recull dels seus millors gols, que han tocat la fibra de tots, Santi inclòs. . Després del video Carda ha parlat una estona esperonant als jugadors i animant-los  a competir al màxim.

X CARDA MANS

 

Per la seva banda l’equip li ha regalat al Santi una samarreta actual amb el llegendari  4 i el cognom Carda a l’esquena.

X carda samarreta

La sorpresa ha continuat després, ja a la pista, on els esperaven un centenar d’aficionats per animar a l’equip a les portes de l’inici de la competició.

x carda sortida

La plantilla arlequinada s’ha fet una foto de família amb el mateix Santi Carda i després ha fet una sessió preparatòria suau amb rematades i partidet. 

X CARDA EQUIP

L’IHC ha passat la nit a Reus i aquest matí està provant el parquet de l’Olímpic de Vic. El rival dels igualadins, el potent FC Barcelona, ho va fer ahir mentre el club capitalí confirmava que Marc Gual estarà a disposició del mister per aquest partit (els blaugranes tindran la baixa ja coneguda d’Eduard Lamas). L’IHC CALAF GRUP haurà de multiplicar-se per intentar donar la sorpresa. Per fer-ho hauran de deixar-se portar per l’esperit Santi Carda.

ELAGI DEITG: DEMANO A L’AFICIÓ QUE ENS AJUDI A REUS. JUNTS SOM MÉS FORTS!

Un dels integrants de l’actual IHC que millor pot representar aquesta herència del Dream Team és el porter Elagi Deitg, un dels homes més importants de l’equip i amb més caràcter guanyador.

P- Elagi, encara emocionats per la visita del Santi. Que ajuda a potenciar les sensacions d’un equip reforçat també pels últims resultats. 

ELAGI DEITG-   Sí, quan jugues contra un rival de la part alta de la taula com el Voltregà, sempre és complicat guanyar. Vam fer una primera part molt bona en la qual vam tenir un ritme de joc molt alt, tot i que els gols arribessin just poc abans del descans. Tot i marxar al vestidor amb un 3-1 vam tornar patir una falta d’encert a cara porteria on en Càndid va estar fenomenal. La segona part va ser més disputada … els dos vam tenir oportunitats per guanyar el partit. Jo crec que ens mereixíem la victòria i aquesta vegada va ser així.

P- Això arrenca avui… com esteu.

ELAGI DEITG-  L’equip està molt bé, jo crec que ens hem d’aferrar en aquest joc que t´he comentat abans, el de la primera part contra el Voltregà,  i personalment aferrar-me en aquestes bones sensacions durant aquests últims partits. Sabem que és un rival diferent al Voltregà i molt complicat però els entrenadors han fet una molt bona feina i s’han encarregat  que arribem a avui 100% preparats… sabem que els jugadors del FCB són molt bons però com tothom tenen punts més fluixos en els quals nosaltres atacarem fort. El partit després podrà sortir d’una manera o d’una altra ja que intervenen molts factors, però en els que nosaltres podem controlar intentarem fer mal “en el bon sentit de la paraula” .

P- Ja hi heu jugat 3 cops aquesta temporada.

ELAGI DEITG- Sí, si mirem enrere trobem aquest últims partits amb el Barça en els quals la tendència ha estat de partits ajustats, que s’han desencallat per qualitat individual. Com ja he dit hem de buscar el forat per batre’ls  però més important és anular els seus punts forts. Sabem que la manca d’encert a cara porteria és un dels nostres punts dèbils que estem treballant setmana rere setmana,… esperem  que gràcies a tot el treball que portem fent la sort ens acompanyi.

P- Els dipòsits d’il.lusió estan, però, al 100 per cent de càrrega, i més. 

ELAGI DEITG-  Tenim molta il·lusió, no de guanyar al Barça en si, sinó de fer una bona copa i intentar guanyar cada minut de competició. El FCB és l’equip que actualment va primer de la Oklliga i és el vigent campió de l’eurolliga, per tan si algú diu o ha dit que no són els favorits de passar aquests quarts de final, està mentint. Tot i això confio molt en nosaltres i en tot el treball que portem realitzant aquesta temporada.

I una cosa:  Afició: Fa quatre anys que vaig arribar a la ciutat de Igualada, i cada any des de que estic aquí hem tingut partits per somiar, són partits diferents i molt especials, aquesta setmana en podem viure tres de molt especials i demano a tothom que pugui, que ens ajudi avui a pujar el primer esgraó.  Perquè junts som més forts.  

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *