FCB 8 – IGUALADA CALAF GRUP 0. UN SOMNI MASSA CURT

xcopa22Foto D. Figueras

Ha durat massa poc i el despertar ha estat brusc i amarg. L’Igualada CALAF GRUP no ha pogut superar els quarts de final i ha caigut derrotat àmpliament (un resultat excessiu) davant d’un FCB molt efectiu. 

Els capitalins s’han trobat aviat amb un 2 a 0 a favor i això els ha permès jugar amb comoditat. Tot el contrari als arlequinats que han hagut d’anar a remolc. Es podrien haver reenganxat al partit amb un penal de Sergi Pla i una FD de Ton Baliu que no han acabat entrant. Si que ho ha fet un gol de Panadero a falta de 50 segons per acabar la primera meitat que ha estat tot un cop moral.

A la segona part els gols han anat caient del bàndol blaugrana (alguns amb una mica de sort, i fins i tot, un amb pemisivitat arbitral) fins a col.locar en el marcador un dolorós 8 a 0 final Tot i això els 150 aficionats que s’han desplaçat fins a Reus no han deixat d’animar a l’equip fins a l’últim segon. Ara la plantilla haurà d’esborrar tan ràpid com pugui la decepció pet que dimarts torna l’Ok Lliga amb un difícil desplaçament a Vilafranca. Però com deia una de les pancartes que el Front Tauró ha portat a l’Olímpic de Reus: “Mai caminareu sols!. 

FCB Lassa, 8 (3/5) Fernández, Gual (1), Pascual (1), Álvarez (1), i Panadero (1) ,cinc inicial,  Ordoñez (1),  Costa (2), Barroso (1),  Roca.

IGUALADA CALAF GRUP 0 Elagi Deitg, Jaume Molas, Sergi Pla, Ton Baliu i Dani López –cinc inicial–, Roger Bars, Pol Galbas, Nil Garreta i Joan Muntané. Àlex Ferrer.

GOLS: 1-0,  Álvarez (m. 8);  2-0, Gual (m. 9); 3-0, Panadero (m. 25). SEGONA PART 4-0, Pascual (m. 8); 5-0, Ordoñez, FD (m. 13); 6-0, Costa, (m. 17); 7-0, Costa (m. 22); 8-0, Barroso (m. 23).

INCIDÈNCIES: Àrbitres  Ribó i González. Un error clar en un dels gols (de Costa) per estic massa aixecat. 15 faltes d’equip pel FCB i 14 per l’IHC.

150 espectadors provinents d’Igualada no han deixat d’animar als jugadors arlequinats malgrat el resultat. Una part de la plantilla igualadina ha fet nit a Reus. La resta han tornat a Igualada o a Vic, per motius laborals.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *