RECÀRREGA EN MARXA

Els jugadors de l’Igualada CALAF GRUP ja estan en mode “mini-vacances”. Acabat el partit amistòs contra el Sant Feliu els tècnics van decidir avançar els dies de festa i donar un dia més de descans a la plantilla. Com ha explicat a la mevaweb Ferran López ” Crec que ens anirà molt bé, hi ha jugadors força carregats, per exemple el Ton, i volem que recuperin bé. Que la gent aprofiti, que carreguin piles, que aprofitin per  estar en familia i que vinguin a tope d’energia per afrontar el tram final de temporada al màxim de les nostres possibilitats…i una mica més. Bones vacances a tots!.”

Els arlequinats no tornaran a la feina fins dilluns. De fet hauran de treballar en dos dies festius (també dimarts, Festa del Sant Crist) per que es vol fer una setmana de 4 (4 entrenaments) per poder afrontar el complicadíssim partit contra el Noia. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *