HOQUEI ARLEQUINAT INTERNACIONAL A MERIGNAC

XMERIGNACDos equips de l’IHC, benjamí i pres-benjamí, juguen aquest cap de setmana el torneig internacional de Merignac, França. Aquest divendres s’ha fet la recepció dels equips i l’organització ha preparat jocs infantils i un pica-pica de benvinguda.

Aquest divendres comencen els partits. Els pre-benjamins del Vitaldent IHC debuten a 2/4 d’11 del matí contra el Coutras. Després jugaran contra el Sam 2 i el Gujan Mestras. Per la seva banda els benjamins s’enfronten a 2/4 d’1 al Santuxu i després ho faran amb el Sam RS2 i el mateix Gujan Mestras. Tots dos equips tenen com a entrenador al jugador juvenil del primer equip, Roger Bars. 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *