5 DE 6 A MERIGNAC

X FRANÇA5 victòries en 6 partits. Aquest és el balanç molt positiu dels dos equips de l’Igualada HC en el torneig internacional de Merignac. Només el Gujan pre-benjamí ha estat capaç de derrotar als arlequinats i de manera molt ajustada (2 a 1) . Aquests són els resultats de la jornada d’aquest dissabte dels dos equips entrenats per Roger Bars.

Primer partit

PREBENJAMI: VITALDENT IHC 2 – 1 COUTRAS
BENJAMÍ: IHC 10 – 0 SANXUTXU

Segon partit
PRE-BENJAMÍ: SAM2 0 – 4 VITALDENT IHC
BENJAMÍ: SAM2 0 – 12 IHC

Tercer partit
PRE-BENJAMÍ: GUJAN 2 – 1 VITALDENT IHC
BENJAMÍ: GUJAN 0 – 7 IHC

El pre-benjamí ha acabat la jornada com a segon classificat del grup B . Per la seva banda l’equip benjamí han aconseguit tancar el dia com a primers del grup B. Aquest diumenge el VITALDENT IHC pre-benjamí juga a les 9 del matí contra el Sam 1,  mentre els benjamins s’enfrontaran al Mouillerom a 2/4  de 12 del migdia. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *