MONA D’ENTRENAMENT

Tot i que en català, l’animal que representa el treball  no és un mono sinó una granota (“posar-se la granota de feina” ) aquest dilluns els arlequinats tornen a l’activitat i ho faran …  amb una mona. I és que els de Ferran López desafien les festes (no només el Dilluns de Pasqua sinó també el Dimarts de Sant Crist) per poder preparar millor (amb 4 sessions d’entrenament) la visita del Noia a les Comes.

FINAL I SEMIFINAL IGUALADINA A FRANÇA

x frança 3

Els equips benjamí i pre-benjamí de l’IHC han tancat de manera molt destacada la seva participació al torneig internacional de Merignac. Els benjamins han arribat a la final on han caigut davant del Vic. També el campió ha deixat fora als pre-benjamins (en aquest cas el Barberà i a les semifinals). Bona actuació per tant dels joveníssims jugadors del planter. 

RESULTATS:

PRE-BENJAMÍ

Quarts de final. VITALDENT IHC 6 – “SAM-1” 1

Semifinal. Barberà 5 – VITALDENT IHC 1

BENJAMÍ

Quarts de final. IHC 6 – MOUILLERON 0

Semifinal. IHC 4 – “SAM-1” 0

Final. Vic 5 – IHC 2

 

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *