SANT CRIST A LES COMES

De festa a festa. Els jugadors de l’Igualada CALAF GRUP han començat la setmana treballant en Dilluns de Pasqua i la continuaran amb Dimarts de Sant Crist. La plantilla arlequinada ha tornat descansada i amb les piles carregades. Els igualadins han fet primer sessió de vídeo i després treball de pista amb sèries de remats, exercicis defensius i sobre tot accions de 4×4 amb fonaments tàctics orientats ja al partit de dissabte contra el Noia.

Aquest dimarts els de Ferran López seguiran amb la preparació de cara al derbi inter-comarcal contra l’equip de Sant Sadurní.  El partit entre dos clàssics de la competició es jugarà dissabte a partir de les 6 de la tarda amb arbitratge d’Oscar Valverde i Xavier Buixeda.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *