ELAGI DEITG: INTENTARÉ TRANSMETRE AMBICIÓ A TOT L’EQUIP

Z DEITGFoto IHC

La seva veu ja era molt escoltada al vestidor i fora. El seu alt rendiment, la seva regularitat, la seguretat que transmet, l’havien convertit en un dels homes essencials a l’IHC. Ara , a més, en serà el capità. Agafarà el relleu al seu gran amic Ton Baliu. Amb ell ha compartit pis i vivències, alegries i tristeses … ara hi haurà una altra cosa que hauran compartit. I no una qualsevol. La senyera de capità. El braçalet que han defensat mites com Salvador Palmés, Nico Méndez, Joan Riba, Jordi Llorach, Albert Folguera, Santi Carda, Jordi Guillen, Jaume Llaverola, David Busquets, Edu Fernández, David Caceres o el mateix Ton… Una llista que impressiona i que ara afegirà un nom nou: Elagi Deitg.

Un porter en majúscules amb una altíssima capacitat d’empatitzar i amb un dosi, igual d’alta, d’autocrítica. Com a exemple aquesta reflexió sobre el seu propi rendiment la temporada passada.

 “Jo crec que personalment en el meu cas, l’adaptació a l’entrenament no va ser tan costosa com la dels partits. L’Igualada de l’any passat va fer un pas endavant amb la defensa i la meva participació en el joc va disminuir, crec que l’adaptació pel que fa a sensacions i a confiança al primer tram de la lliga va ser més costos per part meva. Com diu el Ferran l’any passat vaig anar de menys a més però encara em queda molt per millorar, per exemple l’any passat no vaig estar molt encertat a pilota aturada i això és una cosa importantíssima amb l’hoquei actual”.

Així és el nou capità de l’IHC CALAF GRUP. Un home capaç d’analitzar-se amb aquesta sinceritat. I alhora també d’animar l’equip i a l’afició amb un missatge ple d’ambició:

“Pel que fa a la temporada 16/17 ?… doncs agafar més ambició personal com diu el míster i poder-la traspassar a l’equip, contagiar-la, agafar bones sensacions a la pretemporada i fixar ja com a primer objectiu el Lloret”.

Amb l’Elagi al capdavant la plantilla del primer equip de l’IHC ha tornat a la feina aquest dilluns. Ho han fet amb un altre entrenament llarg (més de 2 hores i mitja). Com els anteriors amb una primera part física (circuit de força) dirigida pel PF Pep Vázquez, i després treball a pista amb patins, amb remats (més individualitzats i per grups) i exercicis de contraatacs (per posar les bases a una de les situacions de joc bàsiques en l’hoquei actual. Finalment els jugadors han fet un partit de 4X4 per acabar d’estirar les cames. Aquest dimarts les tornaran a estirar amb una nova sessió per anar acumulant quilòmetres.

 

 

 

 

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *