AGAFA LA BOLA I CORRE!

Parodiant el títol d’aquella pel·lícula de Woody Allen, l’IHC CALAF GRUP serà un equip que correrà. “Correrà quan toqui,  amb contres ben portades i amb l’equip ben armat” precisa el seu tècnic Ferran López. De fet aquest dimarts a les Comes hi ha hagut un “bambes fora”!. Els arlequinats s’han calçat els patins des del primer segon. I els han fet servir per treballar sortides a la contra en situacions reals de partit. la intenció és seguir corrent amb el cap més que amb els peus.

El igualadins també han fet exercicis per controlar els tempos d’un partit. Es vol mantenir la inèrcia amb la que l’equip va acabar la temporada, conscient que controlar el tempo pot ser la diferència. Finalment s’han treballat remats i FD. Aquest dimecres l’IHC tornarà a les Comes per seguir acumulant quilòmetres de cara a l’arrencada de la competició.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *