A 24 HORES DEL PRIMER DEBUT

L’IHC és a la vigilia d’un dels moments més esperats pels jugadors, especialment en époques de preparació física dura com la pre-temporada. Arriba el debut de l’equip a l’edició 2016 de la Lliga Catalana.

Els arlequinats mantenen la seva preparació a plena intensitat. Aquest dimecres altre cop han fet un entrenament llarg, de 2 hores i mitja. La primera part l’ha dirigida el PF, Pep Vàzquez, amb treball de força. Després han arribat Ferran López i els patins. En aquesta ocasió tècnics i jugadors han tocat aspectes relacionats amb el power-play i tàctica d’atac. Els entrenadors pretenen haver tocat tots (o gairebé tots) els conceptes de joc abans del partit de divendres. Saben que no sortiran a la perfecció però permetran saber on s’està i que cal millorar. 

Aquest dijous els jugadors de l’IHC CALAF GRUP tornaran a tenir entrenament. Serà el més curt de la setmana ja que les cames comencen a pesar. I serà ja l’últim abans de començar la participació a la Lliga Catalana aquest divendres a partir de 2/4 de 9 contra l’Alcoi.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *