ARRIBA L’HORA D. IHC CALAF GRUP-ALCOI. FERRAN LÓPEZ: COMPETIR ÉS INNEGOCIABLE

Unes hores i els patins tornaran a ressonar a Les Comes. Torna l’hoquei amb el primer partit de l’IHC CALAF GRUP a la Lliga Catalana contra l’Alcoi (2/4 de 9 del vespre). Els igualadins hi arribaran després d’una última sessió de preparació molt més curta i lleugera que les anteriors.  Ha estat un entrenament exclusivament amb patins d’una hora i mitja aproximadament. Els jugadors han treballat un cop més la punteria a base de rematades i d’un contra porter. Després s’ha fet 4×4 per afinar sobretot aspectes ofensius. La càrrega és tant alta a aquestes alçades de pre-temporada que s’ha preferit no apretar més i baixar una mica les revolucions.

Després de la sessió preparatòria Ferran López ha confirmat que Roger Bars i Tety Vives entren a la convocatòria per aquest debut. I ha explicat que “buscaran sobretot crèixer com equip i que hi hagi mes coses ben fetes que al contrari…i sobretot competir al màxim de les nostres forces…això és innegociable sigui quin sigui el nostre estat físic”.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *