IHC CALAF GRUP 5 – ALCOI 5. PÒQUERS, BONES SENSACIONS I COSES A MILLORAR

Z- IHC-ALCOYFoto D. Figueras

Igualada i Alcoi han ofert un típic partit de  pre-temporada amb moltes coses bones però també unes quantes de dolentes. Entre les positives més destacades la confirmació de l’instint golejador d’Emanuel Garcia, autor de 4 dels 5 gols de l’equip, la progressió imparable dels joves Roger i Tety o la fiabilitat de veterans com Bargalló o Pla. De fet tots els jugadors hi han fet la seva aportació atenent al seu estat de preparació en un moment tant primerenc de la temporada. I és que el partit ha servit per veure en acció a totes les noves incorporacions. Bernat Camps ha jugat els seus primers minuts com a arlequinat, entre d’altres coses també per que Elagi Deitg ha vist una targeta blava i ha estat expulsat (també li han ensenyat una a Bargalló). Aquesta ha estat la cara més negativa del partit que ha penalitzat molt als arlequinats a pilota aturada (l’Alcoi ha fet 3 dels 5 gols de penal).  

DUEL DE PÒQUERS

L’IHC ha començat marcant molt d’hora (minut 1) , gràcies a un gol de penal del davanter argentí que ha repetit 7 minuts després. Els alacantins han reduit diferències a falta de 90 segons per acabar la segona meitat amb un gol, també de penal, de Gelmà (que també s’ha apuntat al pòquer) i ja a la segona meitat s’han posat dos cops per davant. Tot i això els arlequinats han estat capaços de donar-li la volta al marcador gràcies a l’encert golejador de Garcia, però un gol de l’Alcoi (altre cop Gelmà i altre cop a falta de 90 segon) ha fet acabar el partit en taules.

Per tant coses a millorar…però bones sensacions…

IGUALADA 5 (2/3) Elagi, Roger Bars, F.Bargalló, S.Pla i Emanuel Garcia (4). -equip inicial-, Met Molas (1), Tety Vives, Nil Garreta, Dani López i Bernat Camps (ps).

ALCOI 5 (1/4) Marc Grau, Formatjé, Lourenço, Cañellas i Gelmà (4), -equip inicial-, Castanheira, Roca (1), Martí, Perez i Domènech (ps).

GOLS: 1-0 Emanuel (p), minut 1. 2-0 Emanuel, minut 8.30. 2-1 David Gelmà (p), minut 11.30. 2-2 David Gelmà (p), minut 23.30. SEGONA PART. 2-3 Roca, min 2. 3-3 Met Molas, min 3. 3-4 David Gelmà (p), min 3.30. 4-4 Emanuel, min 10. 5-4 Emanuel, min 21. 5-5 David Gelmà, min 23.30.

INCIDÈNCIES: 220 espectadors a les Comes pel primer partit de pre-temporada.
Arbitre: Quim Navales. No gens afortunat. Ha mostrat blaves a Elagi Deitg i Barga per l’Igualada i a Cañellas per l’Alcoi. Després del partit la plantilla ha fet un sopar d’equip.

Z SOPARTE

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *