FERRAN LÓPEZ: HEM DE DOMINAR ENCARA MÉS ELS PARTITS

Els jugadors de l’IHC CALAF GRUP desafien els calendaris. Els de Ferran López treballen aquest dilluns de Festa Major a Igualada. Els arlequinats han quedat convocats a 3/4 de 7 de la tarda a Les Comes per preparar el partit de dimarts contra el Vic en la segona jornada de la Lliga Catalana. Primer faran vídeo i després preparació en pista. I a tots dos escenaris analitzaran l’empat a 5 contra l’Alcoi i com poden seguir creixent en la cita de l’Olímpic. Els jugadors podran sentir en directe la valoració de Ferran López, del primer partit de la pre-temporada.

P- Quines sensacions et va donar el partit contra l’Alcoi?

F. LÓPEZ- El partit va anar prou bé en línies generals i va transcórrer per allà on esperàvem que anés. Les cames estan fatigades i no donen per massa. Tot i que això no és una excusa. Però si que és un condicionant. Sigui com sigui en podem fer una lectura positiva. Per exemple vam poder fer 5 gols, que està molt bé. I a més vam generar moltes ocasions. Hi ha una altra lectura, també positiva. Dels 5 gols que vam encaixar, 3 van ser a pilota aturada, de penal. I això diu molt del nivell defensiu que vam donar… Vam estar realment bé. De fet parlant amb l’Elagi vam coincidir que no vam estar gens angoixats en defensa… per que vam estar molt ben posats i el perill que ens van fer va ser molt relatiu. I això que teníem davant un rival molt més rodat, amb més dies d’entrenament. I això es nota.

P- Però també hi van haver algunes coses per millorar…

F.LÓPEZ- Si. Si. El que hem de canviar és que si fem 5 gols el partit l’hem de guanyar. Però vam sortir bé a la. Amb molta velocitat i ordre. Això si hem de millorar el domini del tempo. L’hem de saber gestionar. Al final ens va passar factura una mica. No vam saber controlar en certs moments del partit… i això ho hem de millorar. I tenir clar quan s’està gunayant i quan s’està perdent… Per tant una valoració positiva però també haig de dir que vull un equip més ambició que en alguns moments del partit contra l’Alcoi. Hem de ser-ho en qualsevol lloc i en qualsevol moment. D’això en parlarem aquest dilluns i valorarem el partit i pensarem ja en el Vic… Però no ho condicionarem tot ara al resultat… en això ja hi pensarem més endavant quan siguin trascendents.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *