HO FAREM!

z-rosa-rosaeAquesta és la consigna. La frase que més s’han escrit els jugadors i tècnics de l’IHC CALAF GRUP. Entre ells i amb tots aquells que s’hi han posat en contacte per expressar-los els seu suport i encoratjar-los en aquest moment complicat de la temporada.No en dubteu”. “Tirarem endavant”. “Només ens en sortirem junts”. “Ens hi posarem amb tots els sentits”. Aquestes són les altres frases que surten del vestidor arlequinat. És la primera passa de la remuntada després de l’ensopegada a la Corunya. La voluntat de superar-la. I la convicció de fer-ho i fer-ho junts. Per davant queden 9 finals abans d’arribar al final de la primera volta. I l’equip les ha d’afrontar com a equip. Units per un únic objectiu. Revertir una dinàmica injusta amb el treball i el compromís que ha exhibit en tot moment el grup. I amb la mateixa idea que ha marcat la filosofia de l’IHC en les últimes temporades. Mirar només el següent partit. I sentir-lo com una oportunitat més que com un problema. Oblidant-se de la classificació. 

I la primera “oportunitat”, dissabte contra el Vendrell,  l’equip l’haurà de lluitar sense Roger Bars. El jugador del planter ha marxat cap a Suïssa aquest diumenge amb la selecció estatal per disputar el campionat d’Europa sub-20. Ell també s’ha apuntat a la remuntada al crit de:  Ho farem tot!! en referència als dos reptes que ara mateix te al davant: el del campionat internacional i el del club amb el que ha crescut i amb el que ha arribat al màxim. 

zsub20

La sub-20 debuta aquest dilluns contra França a les 9 de la nit. Dimarts jugarà contra Alemanya i dimecres tancarà la fase de grups contra els anfitrions, la selecció de Suïssa.

1ª CATALANA SENTMENAT 4 – IHC B 2. PRIMERA DERROTA

Definitivament no ha estat un bon cap de setmana pels dos equips sèniors del club. L’IHC B que entrena Edu Amat ha perdut el seu primer partit de la temporada. Ho ha fet a una pista complicada com la de Setmenat en una segona part dominada pels locals. (la primera havia acabat amb empat a 1). Els gols arlequinats els han fet Méndez de penal i Vidal. 

SETMENAT 4 (1/3)

IHC B 2 (1/1) Manel del Valle, Quim Aribau, Dani Gual, Jordi Méndez (1) i Oriol Prat, equip inicial. Albert Vidal (1), Francesc Valdívia, Jesús Priego i Carles Ferrer.

 

Fotos IHC i RFEP

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *