EL REPTE ESTÀ LLANÇAT!

Aquesta és una setmana atípica que ha necessitat d’una planificació especial. Hi obliga el desplaçament a Suïssa del cap de setmana. Un desplaçament exigent en horaris que ha fet pensar en la necessitat de donar un descans extra als jugadors. L’expedició igualadina haurà de matinar dissabte (l’hora inicial de sortida són les 3 de la matinada) per poder agafar un vol cap a Bèrgam,Itàlia, a les 6 del matí. El trajecte fins a Biasca es farà per carretera. I la tornada serà el mateix dissabte. Això farà canviar hàbits dels desplaçaments (no hi haurà nit de descans) i de retruc també en el plànnig de la setmana. Es vol entrenar per carregar i es vol descansar per no carregar massa. A la fi la solució ha estat dividir la setmana en dos. Els de Ferran López han entrenat aquest dilluns i ho faran també dimarts i dimecres: D’aquesta manera tindran dos dies sencers de descans per poder afrontar en condicions la tornada de la Cers i, encara més, el pròxim partit de l’Ok Lliga a Girona. 

I en aquest primer entrenament de la setmana tècnics i jugadors han parlat de la situació actual. No ha estat una conversa llarga. I és que segons el tècnic arlequinat “tothom te les coses molt clares”. Estem últims en la classificació. Però no som últims en mentalitat. No som últims en treball. No som últims en compromís. Mentalment no som els últims. Queda molt i volem treure el cap. I ho farem segur. És un repte. Per mi i per ells”. 

Després de la xerrada tècnica els jugadors han fet exercicis de 4X4 i de 3×3 … molt jugats. De fet han arribat a col.locar una tercera porteria i s’ha convocat per l’ocasió al porter Manel del Valle. La intenció és que tot fluís … que es treballés en llibertat mental. Aquest dimarts els arlequinats hi tornaran amb una sessió d’alta intensitat física. Després es faran la foto d’equip de la temporada. Tots, tècnics i jugadors, lluitaran perquè la fotografia de tot un any de treball i sacrificis no surti moguda. El repte està llançat!. Rebelar-se. Portar la contraria a la sort (la falta de sort) i a tots els petits detalls que fins ara s’han conjurat en contra de l’equip.

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *