L’HORA DELS VALENTS

Així defineix Met Molas el moment actual de l’Igualada CALAF GRUP. Aquesta és la fotografia del moment. Molas ha atés, precisament,  la mevaweb poc després d’acabar el segon entrenament de la setmana marcat per una fotografia. I és que avui a Les Comes s’ha fet la fotografia oficial de l’equip per aquesta temporada 2016-2017. Això ha provocat que l’entrenament hagi estat una mica més curt. Els arlequinats han treballat fisícament amb el PF, Pep Vàzquez, i després s’han centrat en situacions de partit, amb alguns conceptes tàctics, però bàsicament per deixar-se anar psicològicament. la setmana atípica de preparació es tancarà aquest dimecres. Dissabte espera el viatge a Suïssa.

Després de la sessió preparatòria Met Molas ha llençat un missatge d’inconformisme a l’afició.

P- Met. Com esteu? Com veus la situació?

MET MOLAS- Doncs que ho tirarem endavant . Costarà molt per que  costarà molt,  però ho farem . Primer de tot tenim clar que l’objectiu de la temporada és la permanència ni més ni menys l’objectiu és la salvació . Ens agradaria aspirar a més, està clar , però s’ha de ser realista l’objectiu és aquest i s’haurà de lluitar encara més. Aquesta és la realitat. I tenim recursos per fer-ho . Ara hem de millorar al darrera . El 90% dels gols que ens han fet han estat parlats i treballats els entrenaments … Per tant hi ha un problema de concentració … en això fallem … Segur que ho corregirem per que ho podem fer… !. I l’única solució és llevar-te i treballar per demà ser millors que avui i punt..!

P- Hi ha també elements externs que no ajuden… per exemple moltes errades arbitrals. 

MET MOLAS- Mira, pel que fa els àrbitres confio en què es mirin els vídeo , com nosaltres fem dels nostres errors … Tenim bons àrbitres a la nostre lliga i els bons àrbitres són els que miren els vídeos i es corregeixen a ells mateixos. Crec que ho fan. Si, que si mirem cap enrere veurem que hi ha decisions que són molt dubtoses en diversos partits, nosaltres tenim els talls del vídeo i ho hem pogut veure… Però tot i això confio en ells !!!!

P- I a la gent que els podeu dir?

MET MOLAS- Vull donar les gràcies a la gent que ens empeny cada dia, segurament aquesta situació feia molt temps que no es vivia i ells estan allà en tot moment … Treballarem de valent per sortir d’aquesta situació per aquest club i per vosaltres! Simplement gràcies per seguir estant amb nosaltres !! Ho tirarem endavant SI O Si!!!! Ara més que mai orgullós de ser de l’Igualada HC!!!

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *